• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Cvele" ima alibi - UMOR!

Autor mondo.rs

Na velikim takmičenjima utakmice se igraju svaki drugi, a na nekim i svaki dan. Srpskim rukometašima ni četiri nisu bila dovoljna posle Poljske da se oporave, prema mišljenju selektora Jovice Cvetkovića.

 Jovica Cvetković Srbija Bjelorusija Izvor: MN PRESS

Povratak u realnost!

Nažalost nada da je srpski rukomet krenuo u nekom drugom, boljem pravcu, brzo se raspršila i to na terenu gde do sada Srbija nije gubila - Nišu.

Publika u Čairu mogla je da vidi "orlove" koji nisu bili ni delić onog tima koji je pre samo nekoliko dana pobedio Poljsku u Gdanjsku. Prosečan tim Belorusije deklasirao je izabranike Jovice Cvetkovića (36:25) i poručio navijačima Srbije da se ne nadaju i ne očekuje ništa posebno.

"Čestitam Belorusiji na pobedi i izuzetno dobroj igri. Utakmica u Poljskoj nas je slomila, pokušali smo sve, ali ništa nije išlo od ruke, apsolutno u svim segmentima smo pali. Uzrok toga je umor", rekao je posle meča selektor Srbije.

Cvetković je pokušao da nađe alibi za blamažu.

"Probali smo da se regenerišemo posle Poljske, ali očigledno smo se previše potrošili. Igračima nemam šta da zamerim, mogu samo da čestitam. Imali smo plan da osvojimo dva boda u ova dva meča. Potrebno je vremena da se igrači naviknu na moj sistem rada. Biće to bolje u budućnosti. Prihvatam sve što nije valjalo, a momci su dali sve od sebe", dodao je Jovica Cvetković.

A, možda smo i potcenili Beloruse.... 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC