• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AO: Kiša zaustavila Troickog (i Jelenu)

Viktor Troicki i Nikolas Lapenti morali su u svlačionicu kada se srpski teniser nalazio na dva poena od plasmana u drugo kolo. Jelena Janković čeka.

 AO: Kiša zaustavila Troickog (i Jelenu) Izvor: MONDO

Australijan open počeo je u znaku kiše, koja je u Melburnu napravila prilično veliki haos u rasporedu prvog dana takmičenja.

Meč Viktora Troickog sa Ekvadorcem Nikolasom Lapentijem po drugi put je prekinut pri vođstvu srpskog tenisera od 2:1 i 5:3 u četvrtom setu, dok je duel Jelene Janković i Rumunke Monike Nikulesku pomjeren, najvjerovatnije za utorak.

Troicki (29. nosilac turnira) je trebalo da izađe na teren broj 19 u jedan čas poslije ponoći po centralnoevropskom vremenu, odnosno 11 prije podne po lokalnom.

Ipak, početak je zbog padavina kasnio 45 minuta, da bi meč bio prekinut poslije dva sata i 22 minuta igre, pri rezultatu 4:6, 6:3, 6:1.

Nastavljen je nakon dva sata pauze i Viktor je u ponedeljak ujutru došao nadomak meč-lopte (5:3 i 30:30 na servis Lapentija), kada su se kišni oblaci ponovo nadvili nad Melburn parkom!

Jankovićeva i Nikulesku trebalo je da igraju četvrti meč na Margaret Kort areni, na kojoj je završen samo jedan susret (Vikmajer - Dulgeru 2:1), dok su Bernard Tomić i Gijom Rufin prekinuti na početku drugog seta.

Poslije njih dvojice na red dolaze Jelena Dementijeva i Vera Duševina, dok su organizatori procijenili da za meč "Džej Džej" u ponedeljak neće biti vremena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC