• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AO: Jelena i Viktor favoriti u srijedu

Navijače u Srbiji očekuju dva singl meča u ranim jutarnjim časovima, a takmičenje počinju i Zimonjić i Tipsarević u dublu.

 AO: Jelena i Viktor favoriti u srijedu Izvor: MONDO

Srpski teniseri i teniserke "neokrnjeni" su prošli prve mečeve na Otvorenom prvenstvu Australije.

Da li ćemo isto to moći da konstatujemo i poslije druge runde, odgovoriće, za početak, dueli Jelena Janković - Kejti O'Brajen (Velika Britanija) i Viktor Troicki - Florijan Majer (Njemačka), koji su na programu u srijedu ujutru po centralnoevropskom vremenu.

Jankovićeva (osmi nosilac) će nastupiti na terenu broj 2, po završetku dva meča u ženskom i jednog u muškom singlu, dok meču Troickog na terenu broj 13 prethode jedan dubl i dva muška singla.

Program na svim terenima počinje u jedan čas poslije ponoći, odnosno u 11 časova po lokalnom vremenu.

Kejti O'Brajen je 87. na WTA listi, a pobjedom nad Austrijankom Patricijom Majr u prvom kolu, postigla je najveći uspjeh u karijeri na Australijan openu. Ako Jelena opravda zvanje favorita, naredna protivnica biće joj Ukrajinka Alona Bondarenko (31) ili Polona Hercog iz Slovenije.

Florijan Majer je 60. reket svijeta i sa njim se Troicki (29. nosilac) do sada nije sastajao. Majer je u prvom kolu pobijedio zemljaka Filipa Pečnera, iako je gubio sa 2:0 u setovima.

U srijedu počinje i takmičenje dublova.

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor za "zagrevanje" su dobili domaće tenisere Grota i Kablera (najmlađi učesnik AO), dok će Janko Tipsarević sa Jen Sun Luom sa Tajpeha igrati protiv Britanaca Fleminga i Skapskog.

Derbi dana u konkurenciji tenisera odigraće Huan Martin Del Potro i Džejms Blejk, a kod teniserki Jelena Dementijeva i Žistin Enan.

Ana Ivanović u četvrtak će se sastati sa Argentinkom Gizelom Dulko, Novak Đoković sa Švajcarcem Kjudinelijem, a Tipsarević sa njemačkim veteranom Tomijem Hasom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC