• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilbek: Ubrzaćemo igru i slomiti Srbiju

"Naša šansa je u tome da igramo u visokom tempu, a možda bi to moglo da umori ekipu Srbije", rekao je selektor rukometaša Danske.

 Vilbek: Ubrzaćemo igru i slomiti Srbiju  Izvor: MONDO

Selektor danske rukometne reprezentacije Urlik Vilbek izjavio je u četvrtak, na dan utakmice 2. kola Grupe C sa Srbijom (20.15), da je šansa njegove ekipe u "veoma visokom tempu", kako bi se protivnički igrači umorili u drugom poluvremenu.

"Vidjećemo šta će se dogoditi, ali očekujem da će utakmica biti slična onoj koju je Srbija u utorak odigrala sa Islandom, kada su male stvari odlučile pobjednika. Meni je teško da kažem ko će da pobijedi", rekao je Vilbek.

Poslije remija sa Islandom na startu (29:29), "orlovi" protiv zvaničnog evropskog šampiona Danske igraju drugi meč na Evropskom prvenstvu u Austriji.

Vilbek je dodao da reprezentacija Srbije sada ima 13, 14 veoma dobrih igrača, a da koristi samo devet ili deset.

"Protiv Islanda smo vidjeli šta to znači, jer kada nije išlo u prvom poluvremnu, zamijenjeni su igrači u drugom i onda je krenulo mnogo bolje", rekao je Vilbek.

Jedan od najboljih trenera svijeta, koji je osvajao titule olimpijskog i svjetskog šampiona sa ženskom reprezentacijom Danske, ali i bronzu na EP i SP, kao i zlato na prošlom EP sa muškom reprezentacijom, naglasio je da će njegova ekipa protiv Srbije igrati u prepoznatljivom stilu.

"Naša šansa je u tome da igramo u visokom tempu, veoma brzo, a možda bi to moglo da umori ekipu Srbije u drugom poluvremenu", rekao je Vilbek.

Na pitanje, ko je najbolji igrač u reprezentaciji Srbije, on je odgovorio:

"Teško je reći ko je najbolji. Mislim da nema diskusije da je Momir Ilić najveća zvijezda. Ne znam ko će biti najbolji protiv Danske, jer on nije odigrao dobro protiv Islanda. Mislim da Ilić samo nije imao svoj dan".

On je dodao da smatra i da je Žarko Šešum takođe zvijezda, ali i da ima još igrača, naročito bekova, koji su veoma dobri i odlično šutiraju sa spoljnih pozicija.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC