• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Istomin mi je pomogao

Novak Đoković ocijenio da je odigrao najbolji meč na ovogodišnjem Australijan openu, za razliku od njegovog protivnika iz Uzbekistana.

 Đoković: Istomin mi je pomogao Izvor: MONDO

"Ovo mi je vjerovatno najbolji meč od dosadašnja tri, ali, opet, ne mislim da je moj protivnik igrao na nivou na kome je mogao. Pomagao mi je sa mnogo neiznuđenih grešaka i nismo imali neke dugačke poene. Zbog togao sam samo želio da zadržim koncentraciju i pobijedim što prije", rekao je Đoković nakon trijumfa nad Denisom Istominom 3:0, po setovima 6:1, 6:1, 6:2.

Sljedeći protivnik Đokovića biće Lukaš Kubot, igrač koga je srpski teniser pobijedio u finalu Serbia opena.

"Pričali smo o tome (finalu beogradskog turnira) u svlačionici. Dobar je igrač, a u posljednjih oko godinu dana igra najbolje u karijeri...Vrlo je agresivan i težak. Znam kako igra i učiniću sve da se dobro spremim", dodao je treći nosilac turnira u Melburnu.

On je rekao da mu prija što se ove godine poklanja manje pažnje na njega i naveo da ima mnogo dobrih igrača na turniru ove godine, ali je posebno istakao Nikolaja Davidenka.

"Mislim da Davidenko zaslužuje više pažnje. Igra najbolje u karijeri. Nalazi se u seriji i sigurno je jedan od igrača koji ove godine mogu da osvoje titulu. Tu su, naravno, i (Rodžer) Federer, (Rafael) Nadal, (Endi) Marej, (Huan Martin) Del Potro. Mislim da navijači mogu da uživaju u muškom žrijebu i čekaju ko će osvojiti titulu", rekao je Đoković.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC