• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AO: Dušan i Ivo dobro guraju

Poslije izgubljenog prvog seta, Dušan Vemić i Ivo Karlović smogli su snage da eliminišu Australijance Kejdela Hansela i Grega Džonsa.

 AO: Dušan i Ivo dobro guraju Izvor: MONDO

Bilo je 2:1 za Srbina i Hrvata - 3:6, 7:5, 7:5.

Vemić i Karlović će u trećem kolu igrati protiv petih nosilaca u igru dublova na Australian Openu, Poljaka Lukaša Kubota i Austrijanca Olivera Maraha.

Kubot će se u jednom danu sastati sa dvojicom srpskih igrača, jer mu je protivnik u singlu - Novak Đoković.

Ukoliko naprave iznenađenje i eliminišu Kubota i Maraha, Vemić i Karlović dalje bi mogli da nalete na treće nosioce Lukasa Dluhog iz Češke i Indijca Leandera Paeša.

Vemiću je učešće na gren slem turniru u Melburnu prvi turnir u takmičarskoj 2010. godini. Pripreme za ovu sezonu imao je na Floridi sa Ilijom Bozoljcem i jednim dijelom u Las Vegasu.

"Pripreme su bile sjajne, atmosfera bolja nego ikada, pridružio nam se i Roko Karanušić. Sjajno sam se pripremio, skoro tako da mogu ponovo singl karijeru da započnem! Pošto mi je rang slabiji (88. mjesto na ATP listi u dublu), nisam bio siguran da bih ušao u glavne žrijebove na turnirima prije Otvorenog prvenstva Australije, tako da sam ostao u Las Vegasu i nastavio pripreme trenirajući sa Nenadom Živkovićem", rekao je Vemić za sajt Teniskog saveza Srbije.

Vemić optimistički gleda na ovu sezonu.

"Ako iskoristim šanse koje mi se ukažu, ovo može biti izuzetna sezona. Samo se nadam zdravlju, a ostalo će biti po zasluzi. Pokušaću sa Karlovićem da igram što više turnira ove sezone", rekao je Vemić, srpski teniser rodom iz Zadra.

U nedelju u 1 čas ujutru, program na Margaret Kortu otvoriće (2) Nenad Zimonjić i Danijel Nestor, koji će meč trećeg kola igrati protiv Filipa Marksa i Igora Zelenaja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC