• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AO: Safina u suzama, Kirilenko planira slavlje

Dinara Safina nije izdržala, predala meč zbog bolova Mariji Kirilenko kojoj je to bio najljepši poklon za rođendan.

 AO: Safina u suzama, Kirilenko planira slavlje Izvor: MONDO

Ruska teniserka Marija Kirilenko je pobjedom nad zemljakinjom Dinarom Safinom ispunila san iz detinjstva, dok je njena protivnica teren napustila u suzama.

Safina je meč predala pri rezultatu 4:5 u prvom setu, pošto su je leđa boljela toliko da, kako je kasnije rekla, neće moći sama da se spakuje za odlazak iz Melburna na pregled kod ljekara u Njemačkoj.

"Ponovo moja leđa... Odjednom me je zaboljelo. Bilo je sve gore i gore. Zaista strašno", izjavila je 23-godišnja Safina, koja je sličan bol osjetila i u oktobru kada je morala da napusti turnir u Dohi i odmara od tenisa narednih šest nedelja.

Bol je osjećala tri mjeseca, pošto je pregledima ustanovljeno da joj je naprsao jedan od pršljenova u donjem dijelu kičme zbog čega nije mogla ni da leži.

"Nisam mogla da se pomjerim. Boljelo je šta god da sam pokušavala", dodala je sa suzama u očima teniserka koja je na konferenciju za novinare došla hramljući.

Prokletsvo gren slema se tako nastavilo za nekadašnju najbolju teniserku svijeta, jer još nema trofej ni sa jednog od četiri najveća turnira.

Marija Kirilenko je, sa druge strane, bila izuzetno raspoložena, pošto joj se ispunio san da na dan svog 23. rođendana igra na Australijan openu.

"Ispunio mi se san" navela je Kirilenkova nekoliko sati prije rođendanske proslave, ali dodala i da velikog veselja neće biti.

"Sigurno se neću napiti. Bilo bi previše teško da igram poslije. Možda kada završim sa igranjem ovdje u svlačionici proslavim sa ostalim djevojkama", istakla je Marija Kirilenko, koja je prije Safine eliminisala još jednu znatno poznatiju sunarodnicu, svoju imenjakinju Šarapovu.

(Beta, MONDO, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC