• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Davidenko slomio Verdaska, pobjede Vilijamsovih

Ruski teniser Nikolaj Davidenko nastavio je seriju pobjeda u "triler" meču osmine finala Australijan opena sa Fernandom Verdaskom.

 Davidenko slomio Verdaska, pobjede Vilijamsovih Izvor: MONDO

Davidenko je poveo sa 2:0, Španac izjednačio, ali nije mogao do konačnog preokreta, pa se oprostio od turnira na kojem je prošle godine eliminisan u polufinalu, poslije "epskog" okršaja sa Rafaelom Nadalom.

Favorit iz senke za titulu u Melburnu slavio je rezultatom 6:2, 7:5, 4:6, 6:7 (5:7), 6:3. Njegov sljedeći protivnik biće Rodžer Federer, kojeg je poslije 12 poraza dobio dva puta zaredom, ili australijski veteran Lejton Hjuit.

Davidenku, koji je postavljen za šestog nosioca Australijan opena, ovo je bila 13. pobeda zaredom. U nizu započetom krajem prošle sezone, on je rušio Federera, Nadala (po dva puta), Đokovića i Del Potra.

U konkurenciji teniserki, sestre Vilijams su napravile još jedan korak na putu ka međusobnom obračunu u polufinalu, ali se "saplela" Karoline Voznijački, četvrti favorit turnira.

Nju je savladala Kineskinja Na Li (6:4, 6:3) i u četvrtfinalu će se sastati sa Venus Vilijams, koja nije blistala u meču sa Italijankom Frančeskom Skjavone - 3:6, 6:2, 6:1.

Serena je stavila tačku na učešće domaće teniserke Samante Stosur, koju je "počistila" rezultatom 6:4, 6:2. Ona čeka bolju iz rusko-beloruskog duela Zvonareva - Azarenka.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC