• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serena ide dalje, Venus ispala

Serena Vilijams plasirala se u polufinale grend slema u Melburnu, dok je njena starija sestra Venus neočekivano završila takmičenje u četvrtfinalu.

 Serena ide dalje, Venus ispala Izvor: MONDO

Aktuelna šampionka Otvorenog prvenstva Australije Serena Vilijams je savladala sedmog nosioca Viktoriju Azarenko iz Belorusije sa 2:1 (4:6, 7:6, 6:2), dok je Venus izgubila od 16. kosturašice Na Li iz Kine sa 1:2 (6:2, 6:7, 5:7).

Kina će zato u polufinalu ženskog singla imati dvije predstavnice, pošto se među četiri najbolje teniserke prvog grend slema sezone plasirala i Dženg Đije, koja će se za mjesto u finalu boriti sa Belgijankom Žistin Enen.

"Ovo je najbolji dan u mom životu", istakla je Lijeva i izjavila da će iznenađujuću pobedu možda proslaviti i uz pivo. "U Kini vjerujemo da će ti se, kada uspiješ da se izboriš sa teškim trenucima, sreća kasnije osmjehnuti", dodala je ushićena Li Na.

Venus Vilijams je u susretu sa Lijevom imala i servis za pobjedu u drugom setu, ali je Kineskinja uspjela da preokrene rezultat i dođe do pobjede.

Problema je imala i mlađa sestra Vilijams, Serena, osvajačica 10 grend slem titula, koja je gubila sa 0:1 u setovima i 0:4 u gemovima u drugom dijelu igre.

"Iznenađena sam. Nisam očekivala da ću pobijediti kada sam gubila sa 0:4. Već sam se oprostila od singla", navela je Serena Vilijams i priznala da je tokom meča počela i da planira povratak kući.

"Znam da to nisu šampionske misli, ali sam zaista pomislila da bih, ako danas izgubim u singlu, a ne pobijedim ni u dublu, već u petak mogla da budem u avionu za povratak kući. To nisu stvari o kojima bi trebalo da razmišljate tokom meča", dodala je Vilijamsova.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC