• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED: Stare snage za "zbornaju"

Selektor Srbije Dejan Vraneš računa na iste teniserke za duel sa Rusijom, koja će, po njegovom mišljenju, biti jača nego što se najavljuje.

 FED: Stare snage za "zbornaju" Izvor: MONDO

Fed kup reprezentacija Srbije dočekaće selekciju Rusije u meču prvog kola Svjetske A grupe, koji je na programu 6. i 7. februara u Beogradskoj areni.

Rok za prijavu igračica istekao je u srijedu, a selektor Srbije Dejan Vraneš na adresu ITF (Međunarodna teniska federacija) poslao je imena Jelene Janković, Ane Ivanović, Bojane Jovanovski i Ane Jovanović.

Uz ekipu će na pripremama, koje počinju 1. februara, biti i mlada Aleksandra Krunić

"Sastav naše reprezentacije je isti kao prije godinu dana kada smo prvi put u istoriji odigrali Fed kup meč u Beogradu. Prije godinu dana savladali smo Japanke, sada nam predstoji duel sa Ruskinjama u koji ulazimo maksimalo motivisani, sa željom da nastavimo šampionski pohod ka tituli Fed kupa, što nam i jeste krajnji cilj", ocijenio je selektor Dejan Vraneš.

"Rusi imaju veliki broj sjajnih teniserki, samim tim i veliki broj kombinacija po pitanju tima koji će izvesti na teren u Arenu. Selektor Rusije je prije desetak dana najavio dolazak Klejbanove, Pavljučenkove, Vesnine i Duševine, ali vjerujemo da će u našu prijestonicu stići u jačem sastavu", dodao je Vraneš.

Selektor Srbije vjeruje da je Rusija najteži mogući protivnik.

"Spremni smo za sve izazove. Vjerujemo da ćemo uz podršku prepune Arene upisati novu pobjedu za srpski ženski reprezentativni tenis i ostvariti prvi put u istoriji plasman u polufinale Fed kupa u kome bi ponovo u Areni dočekali protivnika, pobjednika susreta Francuska - SAD", zaključio je Vraneš.

(MONDO, foto MN Pres)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC