• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Podnesena prva ostavka zbog rukometaša

"Mene je bilo sramota da mi se neki klinci iz Austrije smiju u lice", istakao gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

 Podnesena prva ostavka zbog rukometaša Izvor: MONDO

Poslije velikog neuspjeha rukometne reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Austriji, podnesena je prva ostavka u Upravnom odboru nacionalnog saveza.

Prvi koji nije mogao da istrpi katastrofu "orlova" bio je Boško Ničić. Gradonačelnik Zaječara poslao je pismo Rukometnom savezu Srbije u kojem je, pored neopozive ostavke, naveo da ne može da pronađe pozitivan odgovor na pitanje da li Savez poslije svega može i dalje da funkcioniše isto.

"Želim da naglasim i to da nikoga ne okrivljujem, svako ima pravo da nosi svoj krst onako kako on to želi. Ja mu neću pridodavati teret na isti. Moje ljudsko dostojanstvo i savjest mi ne dozvoljavaju da i dalje sjedim u organu u kome imam pravo da kažem šta hoću, da poslije toga neko tumači šta sam htio da kažem, a da unaprijed znam da postoji većina, koja će preglasati moje mišljenje i prijedlog, bez obzira na posljedice", objasnio je bivši "farmer".

Dosadašnji član Upravnog odbora RSS problem vidi u slabim ligama u kojima dominiraju dva do tri kluba. Ničić je u izjavi za "Sport" istakao da ne zna da li će još neko iz Saveza da krene njegovim stopama.

"Ne znam da li će još neko da podnese ostavaku. Mene je bilo sramota da mi se neki klinci iz Austrije smeiu u lice. Nije poniženje kada izgubiš od jačeg od sebe, ali kada te poraze oni koji su, objektivno, mnogo iza tebe, e, onda je to bruka", zaključio je Boško Ničić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC