• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marjanović: Šta je sa namještanjem?!

Predsjednik RSS odgovorio čelnicima RSB koji zahtijevaju sazivanje hitne sjednice Skupštine i podsjetio ih na aferu oko namještanja.

 Marjanović: Šta je sa namještanjem?! Izvor: MONDO

Neuspjeh reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Austriji uzdrmao je sve rukometne strukture i poslenike u Srbiji.

Oglasio se i Rukometni savez Beograda tražeći hitnu sjednicu Skupštine nacionalnog Saveza.

Prvi čovjek srpskog rukometa, Velimir Marjanović, žestoko je odgovorio:

"Zasjedanje Skupštine je zakazano još prije mjesec dana, što znači da bi je bilo, kakav god rezultat na Evropskom prvenstvu da je napravljen. Od 1. do 10. marta sjednice mora da bude, jer se podnosi izvještaj o radu, završni račun itd, što gospoda iz RSB znaju, pa njihov dopis zato ima karikaturalne obrise. To nema veze sa učinkom na EP, već sa našim odnosom u prethodne tri i po godine. Ista stvar bi se desila i da smo takmičenje završili na, recimo, šestom mjestu", poručio je Velimir Marjanović u razgovoru za "Novosti".

"Otkako sam postao predsjednik RSS pre tri i po godine, na svakoj sjednici Skupštine ista gospoda iz RSB su tražila našu smjenu! Prije pola godine su pokušali, pa izgubili. Imali su priliku i 27. decembra, prije mjesec dana, pa ništa. Za te tri i po godine održali smo osam ili devet Skupština, što se nije desilo u prethodnih 15 godina ukupno. I na svakoj sam, na moje insistiranje, iznosio izvještaj o radu i tražio da se glasa o njemu, samim tim i o mom povjerenju. I svaki put sam dobio podršku! Samo prošle godine smo imali četiri sjednice", nastavio je Marjanović.

On je podsjetio čelnike RSB na događaje od prije četiri godine.

"U tom njihovom dopisu piše 'pokušavamo, upozoravamo već četiri godine', a prije četiri godine su oni bili na vlasti! Na kraju njihovog mandata, poslije EP u Švajcarskoj gdje smo bili deveti, nije se raspravljalo o konačnom plasmanu nego o skandalu i pokušaju dogovaranja utakmice sa Hrvatskom. Zatim, priču kako će sad sponzori da odu od RSS govore ljudi koji su nam Savez ostavili u dugovima", zaključio je Marjanović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC