• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok: Jelena ne može da igra za Srbiju?!

"Vidjećemo kako će se povreda ponašati u naredna 24 sata. Tek poslije toga ću znati da li sam putnik za Srbiju ili ostajem na Floridi".

 Šok: Jelena ne može da igra za Srbiju?! Izvor: MONDO

To se zove grom iz vedra neba.

Jelena Janković obratila se javnosti putem bloga na svom zvaničnom sajtu i saopštila da zbog povrede možda neće moći da nastupi za Fed kup tim Srbije u predstojećem meču sa Ruskinjama!

Kako je Jankovićeva navela, sve će biti poznato u utorak.

"Ostalo je još malo vremena. Vidjećemo kako će se povreda ponašati u naredna 24 sata. Tek poslije toga ću znati da li sam putnik za Srbiju ili ostajem na Floridi da se liječim i tugujem što ne mogu da budem u Areni i igram za pobjedu Srbije i plasman u polufinale Svetske grupe Fed kupa".

Do sada standardna reprezentativka tvrdi da se "bori sa povredom leđa" koju je zadobila u Melburnu, pošto je odlučila da na treningu isproba novi način serviranja.

"Nisam željela javno da govorim o problemima koji su me zadesili u Australiji, jer bi mnogi to tumačili kao pravdanje za izgubljeni meč (od Alone Bondarenko u trećem kolu AO). Nisam željela ni da pravim famu oko povrede za koju sam smatrala da će nakon terapije koju sam imala u Australiji i ovdje u Americi sve proći i da ću na vrijeme krenuti u Beograd, svježa i spremna za nove bitke u dresu Srbije".

Ipak...

"Sve se iskomplikovalo. Ja sam i dalje na Floridi, tužna i u velikoj neizvjesnosti da li ću uopšte krenuti na put za moj rodni grad. Bila sam svih ovih dana u izolaciji. Nisam se oglašavala i da Rusi ne bi saznali za moju povredu, pa da dođu ohrabreni u Beograd, znajući da će naš tim biti oslabljen, a njihov posao lakši".



Svjesna da će i ovo odustajanje u posljednjem trenutku pobuditi određene sumnje, Jelena je podsjetila na prethodne mečeve Fed kupa, u kojima je davala posljednji atom snage.

"Odigrala sam 35 mečeva za nacionalni tim, ostvarila 26 pobjeda, igrala i povrijeđena, pod teškim bolovima izazvanim raznim povredama, pod injekcijama..."

"Bilo je mnogo teških, ali i lijepih momenata. Samo kad se sjetim Košica i meča sa Cibulkovom, kada smo se borile tri i po sata, kada sam na jednoj nozi stigla do pobjedonosnog poena. Sada sam u dilemi da li ponovo povrijeđen stati na crtu protivniku, jer to može da me košta narednih mjeseci igranja i takmičenja", poručila je Jankovićeva.

"Uvijek sam igrajući za reprezentaciju davala više od maksimuma. Uvijek sam u Fed kup susretima posebno nadahnuta i inspirisana za trijumf, jer su to mečevi i momenti koji se nikada ne mogu zaboraviti i ničim zamijeniti. Tada se boriš za svoj narod i zemlju, a to je uvijek čast i obaveza".

"Džej Džej" je obećala da će svim srcem biti uz ostale srpske teniserke, u slučaju da definitivno bude primorana da odustane.

"Kako kažu, nada posljednja umire, a ja se još uvijek nadam mom dolasku i da ćemo se zajedno radovati novoj pobjedi Srbije u Fed kupu".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC