• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ispali i Tipsarević i Bozoljac

Umjesto da odmjere snage u drugom kolu turnira "Zagreb indors", Janko Tipsarević i Ilija Bozoljac pakuju kofere. Obojica su poražena od autsajdera.

 Ispali i Tipsarević i Bozoljac Izvor: MONDO

Tipsarević u utorak nije opravdao zvanje petog nosioca, pošto je izgubio od 65. igrača svijeta, Nijemca Mihaela Berera - 2:0, po setovima 7:6 (7:5), 6:3.

Raspoloženi Berer odservirao je 11 asova, ne načinivši nijednu dvostruku servis-grešku, dok je u slučaju Tipsarevića taj odnos bio izjednačen (6:6). Uz to, Janko je mnogo češće morao da spašava brejk lopte, što govori da to nije bilo njegovo veče.

Berer će se u drugom kolu sastati sa Hrvatom Petrom Jelenićem, koji je bio bolji od Ilije Bozoljca - 7:6 (7:5), 7:5. Jelenić je 544. na ATP listi i na turniru nastupa zahvaljujući specijalnom pozivu organizatora.

Bozoljac je u taj-brejku propustio dvije vezane prilike da osvoji prvi set, dok je u drugom vodio sa 5:4 uz brejk prednosti, ali je dozvolio rivalu da mu oduzme servis dva puta zaredom i tako završi posao.

Bozoljac je iskoristio jednu od pet brejk lopti, a Jelenić 2/2 u finišu meča, iako je do tada imao obeshrabrujući učinak 0/11.

Jedini preostali srpski teniser u Zagrebu je Viktor Troicki (4), koji će se u srijedu sastati sa Kazahstancem Mihailom Kukuškinom, 124. igračem svijeta. Ako pobjedi, imaće priliku da "osveti" jednog od zemljaka, pošto ga žrijeb vodi na Berera ili Jelenića.

Nagradni fond "Zagreb indorsa" je 400.000 evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC