• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Jelena igra protiv Ruskinja

Najbolja srpska teniserka poručila da dolazi u Beograd i da će igrati bez obzira ne povredu kako ne bi ostavila koleginice na cjedilu.

 FED KUP: Jelena igra protiv Ruskinja Izvor: MONDO

Jelena Janković ipak će igrati u prvom kolu Svjetske grupe I Fed kupa narednog vikenda protiv Ruskinja u Beogradskoj areni.

Najbolja srpska teniserka odlučila je da doputuje u Beograd sa Floride i pomogne koleginicama iz reprezentacije iako je prethodnih dana vladala neizvjesnost zbog povrede leđa zadobijene na treningu u Melburnu prilikom isprobavanja novog načina serviranja.

"Odradila sam posljednje terapije na Floridi, nastaviću sa liječenjem u Beogradu sa grupom mojih ljekara koji me već čekaju. Odlučila sam da dođem, igraću protiv Ruskinja bez obzira kako se povreda bude ponašala, ne mogu moje drugarice da ostavim na cjedilu", istakla je Jelena Janković u blogu na svom sajtu.

Tako je Srbija već uzvratila udarac Rusiji iako je do početka meča ostalo još tri dana.

Rusi su iznenadili dovođenjem u Beograd četvrte teniserke svijeta, Svetlane Kuznjecove, iako to nije bilo najavljeno. Tada je tas na vagi favorita prevagnuo na njihovu stranu, jer je Jelena Janković najavila da možda neće moći da igra.

Međutim, sada kada se zna da će ekipa Dejana Vraneša biti kompletna, srpska teniska javnost opet ima pravo na realnu nadu da će svoje ljubimice gledati u polufinalu Fed kupa.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC