• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pripremite se: Đoković od 9.30 časova za polufinale

Autor mondo.rs

Šestostruki osvajač Australijan Opena u sredu ujutro sastaće se sa Keijem Nišikorijem u četvrtfinalu prvog grend slema sezone

Novak Đoković u sredu će se boriti za ulazak u polufinale Australijan Opena, grend slema na kojem juri rekordnu sedmu titulu.

Organizatori prvog grend slema sezone saopštili su da će Đoković meč četvrtfinala protiv Keija Nišikorija biti prvi u večernjem terminu na Rod Lejver Areni.

To znači da će on početi u 19.30 sati po tamošnjem vremenu, odnosno u 9.30 sati ujutro po srednjeveropskom.

Srpski i japanski teniser, trenutno deveti na ATP listi, do sada su odigrali 19 duela, a Đoković je dobio 15, dok je u dva izašao kao pobednik bez borbe.

Novak je poslednjih 14 duela u nizu rešio u svoju korist, uključujući i onaj na Australijan Openu 2016. godine, kada je slavio baš u četvrtfinalu (6:3, 6:2, 6:4).

Nišikori je bio bolji u drugom njihovom odmeravanju snaga u Bazelu, 2011. rezultatom 2:1, a onda još samo jednom - pre pet godina na US Openu (3:1).

Đoković je u osmini finala pobedio Danila Medvedeva (3:1), dok je Nišikori preokrenuo duel protiv Pabla Karenja Buste (3:2), koji je trajao duže od pet časova.

Devetog dana takmičenja program na Rod Lejver Areni otvoriće Naomi Osaka i Elina Svitolina od jedan sad posle ponoći po srednjeevropskom vremenu duelom četvrtfinala, a nakon njih za plasman među četiri najbolja boriće se Serena Vilijams i Karolina Pliškova, kao i Miloš Raonić i Luka Puj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC