• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubišić: Da se Borac m:tel revanšira Gračanici

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Golman Borca m:tel Bojan Ljubišić sa 33 uspješne intervencije u dvomeču sa Konjuhom bio je jedan od najzaslužnijih za plasman Banjalučana u polufinale plej-ofa šampionata Bosne i Hercegovine.

 Bojan Ljubišić o plej-ofu prvenstva BiH, RK Borac:  Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Prije revanš utakmice sa crveno-plavima, trener Konjuha Toni Čolina se našalio da bi najradije platio Bojanu Ljubišiću da ne brani protiv njegovog tima, želeći da istakne koliko čuvar mreže znači za igru Banjalučana.

Naravno, Ljubišić mu se za kompliment "odužio" sinoć u "Boriku" sa 16 odbrana u ubjedljivom trijumfu izabranika Mirka Mikića za prolaz u polufinale plej-ofa prvenstva BiH - 31:24 (11:8).

"Našalio se trener Konjuha, ali napravio je očigledno problem svojim igračima", rekao je Ljubišić, koji je u dvomeču sa ekipom iz Živinica zabilježio 33 uspješne intervencije.

"Od početka utakmice smo znali šta hoćemo iako moram da priznam da smo se malo pribojavali jer je Konjuh tradicionalno neugodan rival za nas. Imali smo samo u prvom dijelu nekoliko praznih minuta, ali generalno, nijednog trenutka pobjeda nije dovedena u pitanje. Ostvarili smo cilj, a to je najbitnije od svega", dodao je golman crveno-plavih.

Izvor: MONDO/Zoran Pajčin

Banjalučki rukometaši nemaju previše vremena za odmor jer već u subotu u dvorani Univerzitetskog centra igraju prvu utakmicu polufinala protiv Gračanice, koja je eliminisala visočku Bosnu. Protiv izabranika Damira Doborca, Borac m:tel je ove sezone upisao dva poraza - prvi u Banjaluci u novembru prošle godine 22:24 (11:13), a drugi u dvorani "Luke" - 24:20 (13:11).

"Riječ je o ekipi koja je najviše pokazala ove sezone. Osvojili su prvo mjesto na tabeli, imaju dobre igrače na svim pozicijama i ambicioznog trenera, a i pobijedili su nas dva puta ove sezone. Doduše, mi tada nismo bili kompletni, a i imali smo paklen ritam zbog zgusnutog rasporeda, iako time ne želim da umanjim njihove trijumfe. Sada smo svi zdravi, imamo više vremena za pripremu i spremni smo da pokažemo kvalitet kako bismo se revanširali za poraze. Malo smo se i rasteretili s obzirom da imamo već jedan osvojen trofej u Kupu BiH, ali sigurno će biti dvije jako lijepe rukometne utakmice. Naravno, vjerujem da ćemo uspjeti proći u dalje takmičenje".

Odnosno u finale plej-ofa, za koji se u drugom polufinalu bore dobojska Sloga i Izviđač iz Ljubuškog.

"Takođe će biti jako zanimljivo u tom dvomeču. Sloga me malo iznenadila ubjedljivom pobjedom nad Bosnom u Visokom, ali zasluženo su Dobojlije izborile plasman u finale. S druge strane je Izviđač, učesnik SEHA lige i šanse za prolaz u finale će biti podjednake", podvukao je popularni Hans.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

BIĆE TO DVIJE NOVE POBJEDE GRAČANICE

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC