• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujović o pokeru i poruci igraču "da umre": Objaviću ko mi smješta!

Autor mondo.rs

Doskorašnji selektor Slovenije iznio svoju stranu priče.

U toku utakmice svog Zagreba i Meškova, poznati rukometni stručnjak Veselin Vujović (58) rekao je svom igraču, Slovencu Aleksu Vlahu, "da umre, da ga više ne gleda".

Nije prošlo mnogo, a Rukometni savez Slovenije uručio je otkaz legendarnom rukometašu, uz obrazloženje da su se igrači "zasitili" rada sa trenerom sa kojim su bili treći na Svjetskom prvenstvu i šesti na Olimpijskim igrama u Riju.

Nedugo potom, slovenački mediji objavili su žestoke optužbe - da je Vujović igrao poker sa igračima, kao i da su oni koji nisu pristajali na to bili maltretirani na treninzima.

Možda će vas zanimati

U razgovoru za hrvatski portal Indeks, temperamentni trener iznio je u ponedjeljak svoje viđenje čitave situacije.


"Bili smo baš na putu za Seged, gdje smo igrali utakmicu Lige šampiona, kada me nazvala jedna novinarka iz Srbije i rekla mi šta su neki slovenački mediji napisali. Ostao sam u šoku, bio sam frapiran. U Segedu igraju četiri slovenačka igrača, odmah je došao da mi se javi kapiten Jure Dolenec i rekao mi je da će se slovenački igrači oglasiti oko svega i da će reći svoju stranu priče da bi me zaštitili. Mislio sam da reagujem, ali pričekaću da vidim šta će igrači kazati na sve to, a onda ću u javnost poslati saopštenje u kojem ću otkriti sve detalje čitave priče. Otkriću ko orkestira ovom kampanjom protiv mene", izjavio je on.

Vujović je u dahu govorio o optužbama na svoj račun...

"Zamislite šta su oni napisali. Najprije da se uz poker opuštam, a onda da sam tražio pare od igrača da učestvuju u tim partijama. Kakve su to gluposti, da li vidite koliko je to kontradiktorno? Opuštam se, a onda tražim pare".

"Ipak, najviše me povrijedilo što su napisali da sam na treninzima ponižavao i maltretirao igrače koji su učestvovali u tim partijama. Može li iko normalan povjerovati da bi neko mogao četiri godine opstati u takvoj sredini sa takvim načinom ponašanja? Veseli me to da je nakon mog odlaska gotovo cijela slovenska javnost stala na moju stranu", rekao je on.

Prema njegovim riječima, uvjerio se u to da u Sloveniji i dalje ima podršku, bez obzira na posljednje okolnosti.

"Na zvaničnoj Facebook stranici Rukometnog saveza Slovenije od 500 komentara njih 450 je bilo u moju korist. Ljude ne možeš da prevariš i lažeš. Možda su moj komentari i ona reakcija prema malome Vlahu bili ružni, ne ponosim se tim, ali rukometni navijači u Sloveniji nisu zaboravili šta sam napravio tamo".

"... Taj dečko je moj miljenik, ja sam ga doveo u Zagreb iz Kopra, igra u prvoj postavi Zagreba i taman posla da sam išta mislio negativno. No, ovo što je uslijedilo od tog jednog tabloidnog novinara je toliko pokvareno, zločesto i maliciozno, da ne znam šta bih rekao. Znam odakle to dolazi, ko vuče sve konce, ali kako sam već rekao, pričekaću da vidim reakciju igrača, a onda ću preduzeti određene korake, dodao je Vujović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC