• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić okuplja "zlatne delfine": Važna promena sistema takmičenja!

Autor Tamara Ranković

Vaterpolo reprezentacija Srbije ima pripremne treninge u Beogradu.

 Vaterpolo-reprezentacija-Srbije-Dejan-SAvic-pripreme Izvor: MN PRESS

Vaterpolo savez Srbije objavio je da će selektor i trener Dejan Savić pauzu u prvenstvu iskoristiti za pripreme reprezentativaca. Pripreme će trajati od 19. do 22. oktobra na bazenu 25. Maj Milan Gale Muškatirović.

Možda će vas zanimati

Na Savićevom spisku našli su se: Lazar Dobožanov, Marko Radulović, Nebojša Toholj, Nikola Lukić, Luka Pljevančić, Nemanja Stanojević, Strahinja Rašović i Stefan Branković (Radnički), Marko Radović, Gavril Subotić, Vuk Milojević i Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Dimitrije Rističević, Petar Tomić, Miloš Ćuk, Draško Gogov, Petar Mitrović i Vasilije Martinović (Novi Beograd), Đorđe Vučinić, Petar Velkić, Radoslav Filipović i Ognjen Stojanović (Šabac).

Zbog klupskih obaveza na spisku nisu Andrija Prlainović, Dušan Mandić, Filip Filipović, Duško i Gojko Pjetlović, Stefan Mitrović.

A dok se srpski vaterpolisti spremaju za pripreme Fina je saopštila novu odluku. Svetska liga u vaterpolu biće nastavljena u januaru u periodu od 8. do 10.po novom modelu.

Tom odlukom poništava se četvrtfinalni meč između Srbije i Španije u kom je naša reprezentacija izgubila (11:13) pa će tako vaterpolisti Srbije biti u prilici da odbrane trofej iz 2019. godine, osvojen na Tašmajdanu.

Vaterpolo reprezentacija Srbije tokom leta je obustavila sve aktivnosti jer je selektor Dejan Savić bio pozitivno testiran na koronavirus,a navodilo se i da je reprezentativac Nemanja Vico zaražen. Sada su i Savić i igrači spremni da se vrate reprezentativnim obavezama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC