• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDJELJNI HOROSKOP: Bik pokazuje svoj potencijal, Lavovima stižu izazovi, Vagama troškovi

Pročitajte nedjeljni horoskop od 26. juna do 2. jula 2023. godine!

 Nedjeljni horoskop od 26. juna do 2. jula 2023 Izvor: Bada1/Shutterstock

Pročitajte nedeljni horoskop od 26. juna do 2. jula2023. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedjeljni horoskop od 26. juna do 2. jula 2023. godine vam donosi nova poznanstva, učenja, ali i lekcije. U toku ove nedjelje bićete više fokusirani na posao i rješavanje problema. Nemojte da zanemarite porodicu, biće im porebna vaša podrška. Izdvojite vrijeme i jasno razraničite poslovno od privatnog. U ljubavi bićete pod malim pritiskom. U razgovoru je ključ. Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

BIK

Ove nedjelje vaša energija dolazi do vrhunca. Bićete motivisani na polju posla i karijere. Međutim, budite oprezni da ne preopteretite sebe obavezama. Očekujte novčani priliv sredinom nedjelje i pametno da iskoristite. Obratite pažnju na odnose sa porodicom i nekad se "ugrizite" za jezik pre nego što impulsivnije odreagujete. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

BLIZANCI

Ove nedjelje intelektualno sazrijevate. Dosta prilika za nova poznanstva, učenja i razmjenu ideja. Budite otvoreni za nova iskustva. Vaš trud će se isplatiti, vrlo je moguće da ćete biti uočeni od strane nekog na visokoj poziciji. Takođe, fokusirajte se više na organizaciju i produktivnost kako biste postigli sve zacrtano. Više vam nedostaje fizičke aktivnosti. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedjelja.

RAK

Prva polovina nedjelje dosta ubrzana i radna. Vaša pažnja biće više usmjerena na finansijske aspekte života. Izdvojite vrijeme da se osvrnete na svoje troškove i napravite dugoročne planove. Takođe, budite oprezni pri donošenju finansijskih odluka i ako je potrebno savjetujte se sa iskusnijim ljudima. U ljubavi slobodni Rakovi uživaju na svakom koraku, dok oni zauzeti bi trebalo da postave jasno stvari na svoje mjesto. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i srijeda.

LAV

Ove nedjelje doći će dublje do analiziranja vaše ličnosti. Fokus će biti na vašim mislima i greškama, intelektualno ćete se povezati sa jednom osobom. Na poslu vas očekuje dosta izazova i sve će zavisiti od toga kako se na početku postavite. Očekuju vas i novi troškovi, ali ne brinite. Krajem mjeseca stiže i nagrada za vaš trud. Ne zanemarujte signale koje vam telo šalje. Najbolji dani biće vam srijeda i nedjelja.

DJEVICA

Djevicama zvijezde donose dosta izazova, posebno će imati problema oko organizacije i vremena. Potrebno je jasno da razgraničite poslovan i privatni život i održavate ravnotežu. Što se tiče ljubavi partner možda neće imati razumijevanja za vas, ali mu na vreme kažite i objasnite. Ne zadužujte se u bankama ili kod neprovjerenih ljudi bar u toku ove nedjelje. Povedite računa o ishrani i izbacite iz nje nezdravu hranu! Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

VAGA

Nedjeljni horoskop od 26. juna do 2. jula  2023. godine vam donosi nešto ubrzaniju nedjelju sa dosta troškova. Na poslu od vas očekuju mnogo više nego što pokazujete. Ukoliko ste na vodećoj poziciji trudite se da budete ravnopravni prema svima. Ljubav vam je trenutno u zaleđu, ali već krajem nedelje stvari se mijenjaju. Slobodne Vage postaju opuštenije, dok će one zauzete uživati u ljubavi i strasti. Najbolji dani biće ponedjeljak i petak.

ŠKORPIJA

Zvijezde vam donose dosta energije koju nećete znati na šta pre da iskoristite. Bićete previše poletni i uzbuđeni, zato stavite lijepo sve želje, ideje i računicu na papir i polako krenite u realizaciju. Vodite se onime šta vam prija i ne pristajte na stvari samo da biste udovoljili drugima. Slobodne Škorpije će poželeti više druženja. Zašto da ne? Organizujte druženje i pozovite drage ljude. Najbolji dani biće srijeda i subota.

STRIJELAC

Skoro cijela nedjelja će vam proteći u obavezama, a jurenje sa vremenom će biti sastavni dio toga. Zato je najbolje da se fokusirate na jedno, što vam je ujedno i najznačajnije. Partner možda neće imati razumijevanja za vas, ali mu na vrijeme kažite i objasnite. Postavite jasne granice u odnosu kako kasnije ne biste imali problema. Najbolji dani biće vam srijeda i petak.

JARAC

Ove nedjelje posao će vam biti u fokusu, očekujte dosta komunikacije i ugovaranja. Ukoliko ne možete sami da se izborite sa time, potražite pomoć kolege ili prijatelja, barem oko tehničkog dijela posla. Krajem nedelje konačno ćete da odahnete, te iskoristite to vrijeme za drage ljudi. U ljubavi je miran luka, trudite se da tako i ostane. Najbolji dani biće vam petak i nedjelja.

VODOLIJA

Važite za društvenu i komunikativnu osobu, te mnogi žele da budu u vašem okruženju, ali znajte da nije svakom mjesto tu i da vam ne žele svi dobro. Otvorite "četvoro očiju" i okružite se dragim i blagonaklonim ljudima. Ove nedjelje doći će i do preispitivanja stvari iz prošlosti. Ne razbijajte previše glavu, već samo izvucite lekcije iz toga. Izbjegavajte poroke i visoko izlaganje stresu! Najbolji dani biće vam utorak i subota.

RIBE

Nedjeljni horoskop od 26. juna do 2. jula 2023. godine vam donosi dosta iznenađenja, novih poznanstva, izazova na poslu i preispitivanja sebe. Iskoristite svaku dobru priliku koja vam se pruži i ne žalite. Vrijeme je da se malo više fokusirate na sebe i razmislite u kom pravcu želite da idete. U ljubavi ako želite da vam odnos uspe, potrebno je više da se potrudite. Obratite pažnju na ishranu. Proverite krvnu sliku. Najbolji dani biće vam utorak i nedjelja.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop