• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Dobre vijesti za sve znakove, period uspjeha i novih ljubavi

Autor Maja Gašić

Pročitajte horoskop za decembar 2023. i saznajte šta vam zvijezde spremaju!

 horoskop za decembar 2023 Izvor: Shutterstock/Dzhulbee

Pročitajte mjesečni horoskop za decembar 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mjesečni horoskop za decembar 2023. godine preporučuje Ovnu da razvije komunikacijske vještine. Naoružani logikom i marljivošću, možete da postignete savršenstvo u svom poslu. 

Ljubav

Jedno poznanstvo ima dobre šanse da se razvije u lijepu romansu. Zauzeti, u vezi sa voljenom osobom ne treba da se plašite da pokažete ranjivu stranu svoje ličnosti.

Zdravlje

Mogući problemi sa alergijama, klonite se hemikalija.

BIK

Posao

Uravnoteženi Bik će ovog decembra moći da odahne i uživa u mjesecu koji će biti obilježen pozitivnim događajima. Samo hrabro naprijed!

Ljubav

U romantičnim vezama oslonite se na očuvanje onoga što ste već stekli. Zvijezde savjetuju da se fokusirate na društveni život, budite aktivni i želje bi mogle da vam se ostvare. 

Zdravlje

Nešto teži mjesec, obavite neophodne pretrage i otklonite brige zbog zdravlja.

BLIZANCI

Posao

Mjesečni horoskop savjetuje Blizancima da se što manje osvrću na prošle probleme i greške i u novu godinu krenu krupnim koracima i punom parom. Sada je najbolje vrijeme da isplanirate svoj aktivnosti, ideje i projekte za narednih 365 dana.

Ljubav

Zauzetim Blizancima se savjetuje da promijene neka nepisana pravila u svojoj vezi i da daju partneru više ličnog prostora. Slobodni će veći dio decembra osjećati nostalgiju.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani i više se krećite.

RAK

Posao

Decembar vam obećava finansijsko obilje. Djelovaće da što više trošite, više imate. Raduje vas ideja da ćete obradovati najmilije poklonima. 

Ljubav

Do sredine mjeseca slobodni Rakovi imaće priliku da upoznaju novu ljubav. Onima koji su u braku ili vezi, zvijezde obećavaju skladan odnos sa partnerom. 

Zdravlje

Obratite pažnju na nivo energije, nemojte da se preforsirate. 

LAV

Posao

Uprkos prazničnom uzbuđenju, Lavovi će biti fokusirani na karijeru i posao. Da će im dobro ići, svjedoči i to što će se pojaviti veliki broj ljudi koji će biti voljni da sarađuju sa Lavovima, što ćem povećati šanse za materijalno blagostanje. 

Ljubav

Zvijezde savjetuju da do sredine mjeseca odvojite vrijeme za partnera. Priredite mu romantično iznenađenje. Slobodni uživaju u usputnim avanturama. 

Zdravlje

Obratite pažnju na crijeva i varenje.

DJEVICA

Posao

Mjesečni horoskop za decembar 2023. godine kaže da će se Djevice osloniti na svoju jaku snagu volje i sigurnost u sebe, što će im pomoći da razviju svoje vještine i istaknu se u kolektivu.

Ljubav

U decembru ćete se osjećati nepobjedivo, zavodljivo, zanosno... I, zaista, teško će biti odoljeti vam. Odredite prioritete i nemojte da "izgubite glavu". 

Zdravlje

Zdravlje je dobro, pripazite se prehlada.

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak teksta...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop