• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MART 2024: Blizance čeka promjena planova, Djevicama stiže novac

Autor Dušan Volaš

Pročitajte dnevni horoskop za 18. mart 2024. godine!

 Dnevni horoskop za 18. mart 2024 Izvor: Shuterstock

Dnevni horoskop za 18. mart 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 18. mart 2024. godine kaže da budete oprezni jer je ovo povoljan dan za komplikacije na svakom polju. Možda imate jaka osjećanja u vezi sa nekom nejasnom situacijom, zbog čega možete pretjerano da reagujete. Poslušajte savjet partnera ili osobe koja vam se dopada. Moguća nesanica.

BIK

Vaš dnevni horoskop vas upozorava da dvaput razmislite o razgovoru sa šefovima, roditeljima i autoritetima jer biste mogli da izazovete situaciju koja izmiče kontroli. Možete reći nešto zbog čega ćete zažaliti ili ćete dobiti preteranu reakciju. U ljubavi bez većih promena. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Promjena planova u zadnji čas je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Možda ćete morati iznenada da otputujete, savjet je da prihvatite pomoć bliske osobe. Krajem dana možete da očekujete interesantno iznenađenje od partnera ili osobe koje vam se dopada. Jačajte imunitet.

RAK

Neočekivani događaj može da utiče na pitanja u vezi sa zajedničkom imovinom, nasljedstvom, porezima ili dugovima. Zbog toga ćete odjednom poželjeti da pobegnete. Zvijezde vas savjetuju da poslušate svoju intuiciju. Kada je ljubav u pitanju, treća osoba može da stvori nesporazum. Uvedite fizičku aktivnost.

LAV

Dnevni horoskop za 18. mart 2024. godine kaže da će strpljenje biti vaš odbrambeni mehanizam. Ne morate da budete zabrinuti zbog promjena u poslu, doneće vam ishod koji ide u vašu korist. Ideja ili prijedlog partnera ili osobe koje vam se dopada može pozitivno da vas iznenadi. Dobro se osjećate.

DEVICA

Danas imate pregršt obaveza, a neočekivane stvari poput sitnih kvarova u kući, mogu da vam stanu na put. Sredinom dana možete da očekujete novac koji će vam popraviti raspoloženje. Ako ste zauzeti, spremite se za romantično veče. Ukoliko ste slobodni, oduševiće vas lijep gest jedne osobe. Provjerite krvnu sliku.

VAGA

Dnevni horoskop za 18. mart 2024. godine kaže da će saradnja sa kolegama biti od velike koristi. Pokažite strast prema poslu jer će vaša posvećenost biti nagrađena. Budite iskreni u ljubavi, tako ćete postići cilj koji želite. Horoskop vas savjetuje da uvedete fizičku aktivnost, prijaće vam.

ŠKORPIJA

Danas ste popularni i lako primijećeni, pa možete da očekujete mnogo komplimenata, poziva i poruke od ljudi koji žele da se nađu u vašem društvu. Iskoristite nalet energije za posao, možete da postignete veliki uspjeh. Kada je ljubav u pitanju, prošlost može da pokuca na vrata. Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Obratite pažnju na sve što danas radite i izgovarate. Vaša surova iskrenost može pogrešno da se protumači i spreči vas u ostvarivanju cilja. Ne delite planove sa osobama koje ne poznajete dovoljno. Zadovoljni ste u ljubavi, razgovor sa partnerom je urodio plodom. Povedite računa o ishrani.

JARAC

Pazite na svoje finansije i stvari danas jer nešto neočekivano može da utiče na njih. Na primjer, možete pronaći novac ili ga možete izgubiti. Možda ćete iznenada morati da odete na kratko putovanje. Krajem dana vas čekaju lijepi trenuci sa partnerom. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Danas možete da očekujete interesantnu poslovnu ponudu, a velika je vjerovatnoća da je povezana sa inostranstvom. U ljubavi budite otvoreni za neobične ideje i iznenađenja. Vaša harizma će osvježiti emotivni odnos ili privući pažnju nekoga ko dijeli vaša interesovanja. Provjerite krvnu sliku.

RIBE

Dnevni horoskop za 18. mart 2024. godine kaže da vas čeka naporan dan. Osjećate se kao da imate teret na leđima. Prihvatite pomoć bliske osobe, značiće vam. Imate veliku podršku partnera, stavite mu do znanja da cenite sve što radi za vas. Moguća nesanica.

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop