• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRI ZNAKA "NA UDARU" ZBOG LJUBAVI: Stiže aspekt fatalne strasti i grubih sukoba, novi brakovi, ali i razvodi

Autor mondo.rs

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa su na najvećem udaru fatalnog aspekta u ljubavi!

 Ljubav horoskop jul 2024 Izvor: Shutterstock/Pixel-Shot

Postoje aspekti u astrologiji koji znake mogu da dovedu do fatalne ljubavi i sveobuhvatne strasti, a to uključuje opoziciju Marsa i Venere, kao i Venere i Plutona. U februaru 2024. doživjeli smo konjunkciju ove tri planete, a od 12. do 14. jula 2024. doživjećemo konjunkciju Venere i Plutona. To znači da će se u mnogim vezama dešavati situacije koje uključuju ljubavne trouglove i izbor jednog od partnera.

Suština je da je Pluton najintenzivnija i dominantna energija, a Venera je planeta ljubavi i harmonije. Ispostavilo se da je ovo mjesec kada mogu da se dese događaji koji će natjerati parove da donesu brze odluke, u rasponu od brzog razvoja odnosa do naglih prekida. U tom periodu, tri znaka horoskopa su na najvećem udaru:

LAV

Venera će stvoriti sve uslove da potpadnete pod moć nevjerovatne strasti. Pluton može da unese u vaš život uticajnu i moćnu osobu koja će vas bukvalno uvesti u vrtlog osjećanja. Možda je njena profesija jedna od onih koje uglavnom pripadaju Škorpijama (hirurg, vojnik, trener, sportista, bankar) ili može da bude prilično direktna i emotivna osoba.

ŠKORPIJA

Vladar vašeg znaka, Pluton, biće u opoziciji sa Venerom. To znači da možete jako da se zaljubite, ali za porodične Škorpije može doći do raspada. Na primjer, vaš partner neće željeti da mijenja svoje planove za karijeru i moraćete da donesete tešku odluku - ili da se preselite ili da potpuno transformišete odnos. Ipak, uspjećete da ostvarite svoj cilj. Pluton je sila sa kojom je teško izaći na kraj.

VODOLIJA

Može doći do totalne bure u vašoj vezi. Čini se da će neko doći i potpuno promijeniti vašu sudbinu. Iznenadna zaljubljenost ili neočekivani izliv osjećanja mogu da vam ometaju um. Ipak, Vodolijama koje su u braku, slijedi nevjerovatan preokret. Vjerovatno ćete pasti pod moć ekstremne ljubomore.

Kako su vam zvijezde danas naklonjene?

Pogledajte

01:27
ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka
Izvor: espreso tiktok
Izvor: espreso tiktok

(MONDO.RS)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop