• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Bićemo spremni za Katar

Autor mondo.ba

Selektor rukometaša Bosne i Hercegovine Dragan Marković ima velikih problema sa povredama ''zmajeva'', ali je uvjeren da će svi biti spremni do početka Mundijala u Kataru 15. januara 2015. godine.

 Marković: Bićemo spremni za Katar Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Najbolji tim BiH okupiće se 22. decembra u Mostaru na početku priprema za šampionat svijeta, koji se održava u Kataru od 15. januara do 1. februara 2015. godine.

Međutim, popularni Marka u ovom trenutku najviše kuburi s povredama rukometaša, ali je optimista kad je u pitanju njihov oporavak do Mundijala.

''Nikola Prce je povrijedio zglob prije dvije sedmice jedne noge, taman kad je počeo igrati povrijedio je i zglob na drugoj nozi. Na štakama je tri do četiri nedjelje što je nepovoljno za nas. Izvaljen zglob ima i Kosta Savić već sedam dana, Marko Panić je imao povredu ligamenata, tako da u ovom momentu nije sjajna slika. Panić i Savić su počeli pomalo da treniraju, Ivan Karačić je skinuo gips, dobro se oporavlja i mislim da će uskoro početi da radi s loptom. Vjerujem da će svi biti spremni do 15. januara'', izjavio je Marković za ''Avaz Sport''.

POJAČAN STRUČNI ŠTAB ''ZMAJEVA''

Selektor BiH Dragan Marković dodatno je pojačao stručni štab pred istorijski nastup na Svjetskom prvenstvu priključenjem trenera golmana Damira Cipurkovića i kondicionog stručnjaka Borka Petrovića.

 ''Zmajevi'' će u Kataru igrati u B grupi sa Hrvatskom, Makedonijom, Tunisom, Austrijom i Iranom, a prema riječima selektora Markovića, cilj je plasman u drugi krug.

''Idemo u Katar rasterećeni i da iskoristimo svoju šansu. Mi želimo prolaz u drugi krug''.

Marković je podvukao da će protiv Hrvatske, kao favorita grupe biti najlakše igrati jer će do tada njegovi izabranici već znati sudbinu oko nastavka takmičenja.

RASPORED UTAKMICA BiH

Iran (16. januar), Austrija (17. januar), Makedonija (19. januar), Tunis (21. januar), Hrvatska (23. januar).

 ''Sigurno su Hrvati najbolji. Selektor Slavko Goluža ima izuzetan uspjeh u posljednjih par godina, uvijek donosi medalje. Ali, oni su nam peta utakmica, nadam se da ćemo osigurati prolaz u drugi krug i da će meč s komšijama biti slatka muka'', podvukao je između ostalog Marković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC