• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Braća iz Banjaluke postaju "zmajevi"?

Autor mondo.ba

Nekadašnji fudbaleri banjalučkog Borca Ognjen i Stojan Vranješ mogli bi se zajedno naći na narednim okupljanjima reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Ognjen je već odavno standardni član "zmajeva", igrao je i na Mundijalu u Brazilu, a nakon smjene Safeta Sušića i imenovanja Mehmeda Baždarevića, ponovo je zaslužio poziv na prethodnom okupljanju u Zenici.

Na kvalifikacionom susretu sa Andorom (3:0), dvadesetčetvorogodišnji Ognjen je bio standardan, igrao je do 73. minuta, ali ga nije bilo u sastavu na prijateljskom meču u Beču protiv Austrije (1:1).

Za razliku od defanzivca turskog Gacijantepspora, njegov tri godine stariji brat Stojan nije bio previše u milosti selektora pošto je sakupio samo nekoliko nastupa u A timu iako je pružao odlične partije gdje god da je igrao. Od rumunskih Pandura i Kluža, preko novosadske Vojvodine do sada Poljske.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Međutim, obzirom da popularni Meša računa na sve igrače, među kojima i nekoliko debitanata i povratnika u tim, sigurno da ozbiljno razmišlja i o starijem Vranješu, pa bi se moglo dogoditi da braća iz Banjaluke zajedno obuku dres "zmajeva" na meču sa Izraelom.

A taj susret je po svim procjenama ključni za održavanje nade za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

"Sport Avaz" je objavio u posljednjem broju da je Stojan impresionirao Mešinog izaslanika i skauta Fudbalskog saveza BiH zbog sjajne partije u prethodnom 29. kolu poljskog šampionata.

Kao član Lehije, koja je s 2:0 savladala Gornjik, Stojan Vranješ je bio najbolji fudbaler na utakmici, a uvršten je i u tim kola tamošnjeg prvenstva.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Djilkos

Da je Mesa pametan Stojan je u formi boljoj nego ikad. Zasluzuje poziv.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC