• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sukob "Hordi zla" i "sokolova" (VIDEO)

Autor mondo.ba

Navijači Sarajeva sukobili su se sa pristalicama Slavije u Istočnom Sarajevu u 67. minutu pa je nedjeljna utakmica 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine prekinuta. Pogledajte...

Iako je navijačima u ovom kolu zabranjen odlazak na gostovanja odlukom Fudbalskog saveza BiH zbog terorističkog napada u Zvorniku, na stadionu u Istočnom Sarajevu se našlo dosta onih kojima je bordo boja u srcu.

Kod izjednačujućeg pogotka Sarajeva, koji je postigao Krste Velkoski u 66. minutu, došlo je do koškanja i tuče nekoliko domaćih i gostujućih pristalica na zapadnoj tribini, pa je banjalučki arbitar Ognjen Valjić prekinuo meč i povukao oba tima u svlačionice.

Veliki broj navijača na Zapadu je napustio tribinu, igrači su se vratili na teren, pa je poslije 20-ak minuta susret nastavljen.

...
Izvor: YouTube

Na kraju su bodove na "Koševo" odnijeli gosti pogotkom Miloša Stojčeva u trećem minutu sudijske nadoknade za 2:3 iako je Slavija vodila na poluvremenu sa 2:1. Sarajevo je ovom pobjedom zasjelo na čelo tabele u Premijer ligi BiH sa bodom više od Željezničara.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC