• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je Željina 81-ca?

Autor mondo.ba

Najbolji bh. teniser, Damir Džumhur, ponovo je posjetio Grbavicu i ovoga puta zadužio dres Željezničara sa brojem 81.

Prije treninga, kapiten Željezničara, Marijan Antolović, je u ime kluba Džumhuru uručio dres sa simboličnim brojem 81, jer Džumhur na najnovijoj ATP listi zauzima rekordnu 81. poziciju. Damir je potom trenirao sa prvotimcima „plavih“, a kako kaže za njega je to bilo veliko zadovoljstvo.

"Bilo mi je zadovoljstvo biti sa svim igračima na treningu i veliko hvala kapitenu Antoloviću koji mi je u ime kluba i svih igrača i uposlenika poklonio najdraži dres. Za Želju navijam cijeli život i drago mi je što sam imao priliku da vidim kako momci treniraju", rekao je Džumhur, prenio je zvanični sajt FK Željezničar.

"Jako mi se sviđa atmosfera u klubu i vjerujem da će upravo to biti ključ za dobre rezultate do kraja sezone. Svim srcem ću biti uz klub i bez obzira na činjenicu da imamo mladu ekipu, vjerujem da na kraju sezone možemo osvojiti titulu prvaka“, dodao je najbolji bh. teniser.

Džumhura uskoro očekuju naporni turniri te se nada dobrim rezultatima.

"U subotu bih trebao krenuti put Njemačke gdje igram još jedan čelendžer, a nakon toga mi slijedi turnir u Ženevi te naravno Rolan Garos. Pokušaću podići formu do tada i napraviti dobar rezultat koji bi mi sigurno pomogao u daljoj karijeri, ali i obradovao mnoge Bosance i Hercegovce“, poručio je Džumhur.

Fudbalski klub Željezničar poželio je Damiru mnogo uspjeha na narednim turnirima i pozvao sve svoje navijače da pruže podršku našem najboljem teniseru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC