• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve nokautirao Fiorentinu u finišu!

Autor mondo.rs

Sećate li se kada je Juventus bio blizu zone ispadanja? Sada je nadomak Lige šampiona, a ni Inter nije daleko.

Ako je bilo onih koji su likovali nad očajnim startom sezone četvorostrukog prvaka Italije, Juventusa, sada je vreme da se zamisle

Juventus – Fiorentina 3:1 (1:1), za šestu uzastopnu pobedu "bjankonera" u Seriji A, kojom je slavni klub dojurio na samo dva boda zaostatka za Napolijem i Fiorentinom, a šest u odnosu na lidera, Inter.

Fiorentina je dugo odolevala na "Juventus areni", bilo je čak trenutaka i kada je skoro 40.000 navijača domaćeg kluba strahovalo od novog vođstva "Viole" pri rezultatu 1:1, ali je onda u 80. minutu sevnula kontra koju je, iz drugog pokušaja, u 2:1 pretvorio Mario Mandžukić.

Juventus: Bufon – Barzalji, Bonući, Kjelini – Markizio, Kedira, Pogba, Evra, Kuadrado – Mandžukić, Dibala. Fiorentina: Tatarusanu – Tomović, Rodrigez, Astori – Vekio, Badelj, Alonso, Bernardeski – Iličić, Valero – Kalinić.

Bio je to udarac koji je ostavio ekipu Paula Souze u nokdaunu, a kroše koji je u 91. minutu uputio Paulo Dibala nokautirao je goste iz Firence, za njihov peti uzastopni poraz od omraženog rivala u Torinu.

"Ljubičasti" su poveli već u 3. minutu preko Josipa Iličića, koji je bio siguran izvođač najstrože kazne, međutim Juve, kojeg je Maks Alegri prebacio u formaciju 3-5-2, potom je potpuno isključio Slovenca iz igre, Iličić se gotovo nije video, a shodno tome kretao se i rezultat do kraja susreta.

Huan Kuadrado postigao je gol u duelu sa bivšim klubom u 6. minutu i vratio stvari na "nulu", posle čega je epilog već opisan.

Novi gol, četvrti u poslednjih pet kola, a osmi ove sezone u Seriji A, postigao je Dibala, igrač kojeg neki trenutno finansijski moćniji klubovi od Juventusa žele da otkupe što pre. Iako je Argentinac tek letos stigao iz Palerma u Torino.

Pročitajte sve rezultate, strelce i tabelu posle 16. kola Serije A.

GOLOVI

0:1



1:1



2:1



3:1

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC