• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vrijeme radi za banjalučke vaterpoliste"

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Vaterpolo veterani banjalučkog Incela upisali su i drugi poraz na "Mimoza kupu 2016" u Herceg Novom.

Nakon što su "škobalji" ispustili pobjedu u finišu protiv favorizovanog Partizana (7:5), odigrali su odličnu utakmicu i protiv Omiša, ali su Dalmatinci takođe pred sam kraj utakmice uspjeli da nadoknade dva gola zaostatka i zabilježe minimalan trijumf (6:5).

"Šteta zaista što nismo upisali barem jednu pobjedu u ove dvije utakmice. Odlično smo igrali i protiv Partizana, koji je na 'Mimoza kup' došao u najjačem sastavu sa čak pet standardnih prvotimaca, a posebno protiv Dalmatinaca smo bili blizu trijumfa, ali pad koncentracije u finišu je kumovao porazu", rekao je banjalučki vaterpolista i član rukovodstva Incela Goran Stojisavljević za naš portal.

Protiv hrvatskog predstavnika po dva gola za Banjalučane postigli su Ivan Kolak i Nikola Ćosić, dok se Bojan Guzina jednom upisao u listu strijelaca.

Bez obzira na dva rezultatska neuspjeha, cilj veteranskih turnira u vaterpolu je prvenstveno druženje sa starim prijateljima.

"Uslovi u Herceg Novom su fenomenalni, ljudi iz Jadrana su nas sve dočekali kao istinske prijatelje i zaslužuju sve pohvale. Sve je savršeno, od hotela u kojem smo smješteni (Institut: 'Dr Simo Milošević') do bazena u Igalu, gdje se igraju utakmice. Cijeli grad je u karnevalskoj atmosferi zbog 'Festivala mimoze' i zaista uživamo".

Stojisavljević se osvrnuo i na nastup drugog predstavnika Bosne i Hercegovine, sarajevskog Vučka protiv kojeg će Banjalučani odigrati utakmicu za sedmo mjesto na turniru.

"Od osam ekipa koje učestvuju na 'Mimoza kupu 2016' evidentno je da BiH kaska za timovima iz regiona, ali smo pokazali da se razlika u kvalitetu smanjuje. Iako smo veterani, vrijeme radi za nas", podvukao je on.

Na "Mimoza kupu 2016" učestvuju beogradski timovi Partizan, Pijani somovi i Beograd, hrvatske ekipe Omiš i Galeb iz Makarske, predstavnici BiH Incel i Vučko, te domaći Jadran iz Herceg Novog.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC