• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spaleti: Neću o fizičkoj spremi zbog igrača

Autor mondo.rs

Trener Rome priznao da je Real bolji tim, ali ne želi da daje alibi svojim fudbalerima.

Roma nije uspela da iskoristi domaći teren i dođe do povoljnog rezultata protiv Real Madrida u prvom duelu osmine finala Lige šampiona. Gosti su slavili 2:0 i stekli veliku prednost za revanš.

Trener "vučice", Lućano Spaleti, priznao je rivalu da je bolji, ali je zadovoljan zbog aplauza Rominih navijača posle meča.

"Navijači Rome su navikli na velike igrače, velike trenutke i odlične igre. Ako su aplaudirali, to je zato što su videli veliki trud i znali su da nismo nagrađeni za taj trud. Real ima kvalitet, dajte im metar i pretvoriće ga u kilometar. Mi nismo tako dobri kao oni da možemo da iskoristimo dodatni prostor", iskren je Spaleti.

On je dodao da je njegova ekipa imala probleme u odbrani, posebno kod drugog gola, ali i da nije dovoljno fizički spremna.

"Ne želim da pričam o fizičkoj pripremljenosti, jer ako to kažete igračima mogu da iskoriste kao alibi. Ne želim da kažem mojim igračima da su inferiorni u odnosu na protivnika u fizičkom smislu. Imaju priliku da se dokažu. Ponekad malo kasnimo u odbrani, a to znači da moramo više da radimo. Prvenstveno radim na taktici, ali ako kažem da je u pitanju fizička sprema, onda bi to bila poruka igračima da mogu da izgube i mesec dana pre nego što se poprave", rekao je Spaleti.

Iskusni trener naveo je da njegova ekipa nije napravila Realu mnogo problema na sredini terena, ali da je ipak zadovoljan igrom.

"Posle gola Real se smirio i pokušao da kontroliše utakmicu. Mojim igračima mogu samo da kažem da su bili prilično dobri. Ima još mnogo posla, ali na pravom smo putu", veruje Spaleti.

Revanš utakmica igraće se 8. marta u Madridu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC