• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIGA 4: Borac se provukao protiv Vogošće

Autor mondo.ba

Borac poslije dramatične završnice savladao Vogošću rezultatom 26:25 u trećem kolu Lige 4 za prvaka BiH.

 LIGA 4: RK BOrac - RK Vogošća 26:25 Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Poslije poraza od Izviđača kod kuće i remija sa Maglajem u gostima RK Borac m:tel upisao je i prvu pobjedu u Ligi 4.

RK Borac m:tel – RK Vogošća 26:25 (12:13)

Teško i uz veliku dramu u finišu stigao je Borac do prve pobjede i pobjegao sa posljednjeg mjesta na tabeli, koje je držao pred ovo kolo.

Rukometaši Borca u srijedu uveče u dvorani OŠ „Borisav Stanković“ stigli su do vrlo važne pobjede nad gostima iz Vogošće i tako praktično izbjegli situaciju da se nakon samo tri kola moraju oprostiti od odbrane šampionske titule.

Vogošća je imala prednost na poluvremenu 13:12, međutim Borac je preokrenuo u nastavku i svo vrijeme imao dva-tri gola prednosti.

Gosti iz Vogošćesu međutim uspjeli da u posljednjim minutama meča izjednače na 25:25 i uvedu meč u potpuno neizvjesnu završnicu.

Uslijedio je napad Borca u kojem su Banjalučani izborili sedmerac, međutim Nikolić ga nije realizovao.

Imala je Vogošća napad na samo minut do kraja, međutim Efendić je odbranio zicer gostima. Nejgov pokušaj kontre je presječen i Vogošća je ponovo imala loptu, međutim golman Borca je ponovo spasio svoj gol.

Ostalo je 12 sekundi do kraja meča kada je trener Borca Aleksandar međedović pozvao tajm aut nakon kojeg je Borac imao sedam igrača u polju, umjesto Efendića u igru je ušao Vujović.

Ovaj potez Međedovića pokazao se kao pun pogodak pošto je upravo Vujović u posljednjim sekundama postigao gol za pobjedu - 26:25!

Ratko Nikolić predvodio je Borac do pobjede sa 10 pogodaka, dok je Efendić odbranio 11 šuteva i dva sedmerca. Kod gostiju Međić i Divković su postigli po devet golova, a Šabanović je imao 12 odbrana.

BORAC m:tel: Efendić (11 odbrana, 2 sedmerca), Janković 3, Vujović 1, Mijatović, Ivanišević (1 odbrana), Nježić 4, Hušić, Obradović, Stanković 3, Ćelić 2, Šešić, Dumenčić, Nikolić 10, Smojver, Milošević 3, Glumičić. Trener: Aleksandar Međedović.

VOGOŠĆA: Geko 1, Džinović, Smajlibegović, Bečić, Korjenić 3, Međić 9, Haseljić, Ovčina 2, Tufekčić, Špiljak, Šabanović (12 odbrana, 1 sedmerac), Divković 9, Kadrić, Teletović, Dedajić 1. Trener: Daniel Riđić.

Rukometaši Borca u subotu igraju, vjerovatno i odlučujuću utakmicu za odbranu titule, protiv Izviđača u Ljubuškom.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

IZGUBLJENA TITULA

Brankoviću,Umićeviću,Kovačeviću i ostali iz uprave.Izgubiste titulu što je najveći debakl Borca da bude,odnosno da se bori sa Maglajom za 3. mjesto u ligi BiH.Imate li imalo obraza i ljudskog dostojanstva da bar podnesete ostavke?KAKO VAS NIJE SRAM???Vratili ste Borac unazad kao niko i nikad do sada.Vjerovatno su šuster i brada imali svoga ćara u ovom strmoglavom rušenju Borca.Od koga je moglo se i očekivati...

Tuga i žalost

Sinoć se vidjela nemoć Borca.Obradović najlošiji na terenu.Sada se već može zaključiti da od titule nema ništa.Izviđač će biti prvak,Vogošća druga a Borac će se boriti sa Maglajom za treće mjesto.Tuga i žalost.

gringo

Bravo momci , samo jos da pobedite Izvidjac, Maglaj i Vogosce i opet prvaci .Mislim da se ne trazi mnogo . Sa ovakvom igrom to je 100% realno. Spasite Brankovica i Umicevica da ostanu u klubu . Svi igraci napolje , samo Brankovic i Umicevic ostaju ,

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC