• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Perišić se "skockao" za Portugal

Autor mondo.rs

Reprezentacija Hrvatske će od 21 čas u Lensu pokušati da ostvari plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva, a sve oči će biti uprte u Ivana Perišića. Da, zbog sjajnih partija, ali i zbog frizure.

Hrvatska je potpuni hit Evropskog prvenstva.

Kada su svi videli da su u grupi sa Turskom, Španijom i Češkom - mnogi su očekivali da će biti plasirani ili na treće ili na četvrto mesto, a to je dodatno bilo učvršćeno kada se Ante Čačić posvađao sa Dejanom Lovrenom, a tu su i stalne nevolje na relaciji Torcida - HNS.

Međutim, hrvatski reprezentativci su to prebrodili i sa prve pozicije se plasirali u osminu finala.

Za razliku od nekih koji nisu mnogo pokazali, njih žreb nije "mazio" pa su za protivnika dobili razočaranje dosadašnjeg toka Prvenstva, ali reprezentaciju sastavljenu od sjajnih pojedinaca, Portugal.

Dobre vesti za selektora Čačića su to da su Luka Modrić i Mario Mandžukić zdravi, a spreman je i jedan od najboljih - Ivan Perišić. Ofanzivac Intera je zablistao u dresu Hrvatske i odmah skrenuo na sebe pažnju Barselone.

Prvobitno je pažnju dobio zbog frizure u prvom kolu protiv Češke, kada je sa jedne strane imao "ispisano" broj "4". a sa druge strane "Hrvatsku". Međutim, za meč sa Portugalom hteo je baš da bude u centru pažnje, pa je glavu ofarbao u "šahovnicu".

U skladu sa "kockastim dresom", kako Hrvati kažu iako nije u pitanju "kocka", koji će Hrvatska po prvi put na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu nositi. Do sada su bili u rezervnim plavim dresovima.

Pogledajte.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC