• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanić: Konačno nešto pozitivno

Autor mondo.rs

Trener Vojvodine rekao je da je pobeda na startu Superlige odlična posle brojnih negativnih stvari, ali i da ne treba praviti euforiju

Vojvodina je trijumfovalno započela novu sezonu u Superligi. Na premijeri u Novom Sadu savladala je Čukarički 1:0.

Trener Vojvodine Nenad Vanić smatra da je pobeda u prvom kolu odlična uvertira i vrlo značajna za njegov tim, ali da ekipa mora da ostane na zemlji.

"Drago mi je što nam se, posle svih onih negativnih stvari, večeras konačno dogodilo i nešto pozitivno, iako smatram da sada ne treba praviti euforiju posle ove pobede. Utakmica je bila dosta ujednačena, igralo se uglavnom na sredini terena, pri čemu ni mi ni Čukarički nismo uspeli da iskoristimo retke šanse koje smo stvorili. Srećan sam zbog toga što smo pobedom započeli prvenstvo, ovo će sigurno mnogo značiti i igračima, ali idemo korak po korak. Još mnogo rada je pred nama kako bismo došli do nivoa igre koji želimo", rekao je Vanić.

Strelac jedinog gola na meču bio je Žozef Ovusu Bempa u trećem minutu nadoknade vremena. Vanić ga je uveo u samom finišu meča i fudbaler iz Gane iskoristio je svoju šansu na najbolji način.

"Bempi sam pružio šansu zbog dobrog rada. Bio nam je potreban svež igrač, da napadne zadnju liniju Čukaričkog, on je jako agresivan, svojim radom je zaslužio priliku, a ovo što se desilo da postigne gol je samo plus", naveo je trener Vojvodine.

Na drugoj strani Nenad Lalatović, trener Čukaričkog koji je dobio aplauze navijača svog bivšeg kluba, rekao je da je ekipi nedostajao završni pas.

"To je fudbal, bili su bolji za taj gol, a mi nismo iskoristili šanse. Trebalo je da bude bolji završni pas, čestitam Vojvodini na pobedi, imali su sreće", rekao je Lalatović.

On je istakao da je ekipa igrala u drugačijem formatu u odnosu na pripreme, posle odlaska Nemanje Radonjića, koji je potpisao za Crvenu zvezdu.

"Izgubili smo Radonjića dva dana pre početka prvenstva, uigravali smo tim sa njim, ali to je naša greška. Trebalo je pre priprema da znamo da ide u Crvenu zvezdu. Sami smo krivi, primili smo gol u 93. minutu, pet sekundi pre kraja ne smemo da primimo gol ni protiv Mančestera. Mora da dođe zamena za Radonjića", rekao je Lalatović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC