• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo o Čelsiju: Zaboraviće da sam bio tamo...

Autor mondo.rs

Derbi vikenda igra se na "Bridžu" - Mančester gostuje Čelsiju.

Čelsi i Mančester junajted, poslastica ovog vikenda!

"Crveni đavoli" će u nedelju igrati protiv Čelsija, Murinjovog bivšeg kluba sa kojim je ostvario velike uspehe. Murinjo se u više navrata vraćao na Stamford Bridž, kao trener Intera i Junajteda, ali je naveo da se i dalje oseća čudno...

"Muram da priznam da se osećam drugačije, ali na kraju krajeva, želim da pobedim. To će biti važna utakmica pošto su oni šampioni, ali sa emotivne strane, to je samo još jedan meč. Za nekoliko godina biće prirodnije, za četiri ili pet godina niko se verovatno neće sećati da sam bio trener Čelsija", rekao je Murinjo.


Menadžer Junajteda rekao je i da kritičari igre njegove ekipe imaju dvostruke standarde.

Ekipu Junajteda kritikuju zbog konzervativnog stila igre u nedavnim utakmicama protiv Liverpula i Totenhema, a Murinjo je rekao da bi druge ekipe hvalili da su šest od sedam utakmica završile bez primljenog gola, što je učinio njegov tim.


"Ne želim da komentarišem, jer ću onda raditi posao koji nije moj. Ponekad mislim da bi trebalo, ali onda se ohladim. Slični nastupi drugih klubova su magični, primeri briljantne taktike i sjajnih stavova njihovih igrača. Za druge klubove takvi nastupi su konzervativni, negativni - toliko je prigovora", rekao je Murinjo, preneo je Skaj.

"Na primer, Totenhem je pobedio Liverpul sa 4:1, a bio je i bolji od Real Madrida sa 3:1, ali protiv Mančester junajteda nije postigao gol, pa mislim da moja ekipa za to zaslužuje pohvale", dodao je portugalski trener.

Podsetite se još koje velike utakmice ćemo gledati ovog vikenda, a usput lajkujte MONDO.ba Sport stranicu na kojoj vas očekuju brojne zanimljivosti.




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC