• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdaši na "Parku prinčeva": Hoćemo pobedu!

Autor mondo.rs

Pari Sen Žermen koristio je sms servis da sve vlasnike ulaznica upozori da prolazak kroz kapije stadiona neće biti moguć sa crveno-belim obeležjima, ali "zabranjene boje" mogle su da se primete na tribinama.

/od reporetera Monda iz Pariza/

Pesma navijača Crvene zvezde koja je prethodne noći budila stanovnike Pariza, a danas u toku dana odjekivala centralnim ulicama prestonice Francuske, nastavljena je i na "Parku prinčeva" kada je utakmica počela.

Zvezdašima sa istaknutim obeležjima kluba, crveno-belim dresovima, šalovima i ostalim navijačkim rekvizitima bio je zabranjen ulaz na utakmicu 2. kola Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom zbog još jedne u nizu kazni koje je UEFA izrekla srpskom šampionu, ali to ih nije sprečilo da uživo i glasno bodre svoj tim ove srede uveče.

/UŽIVO: PSŽ - ZVEZDA/

PSŽ je kao domaćin utakmice koristio i sms servis kako bi sve vlasnike ulaznica upozorio da prolazak kroz kapije neće biti moguć sa crveno-belim obeležjima, međutim i na prilazima stadionu i na samim tribinama mogle su da se uoče "zabranjene" boje.

Delije su i pre početka utakmice formirale "kop" na svakoj od tri otvorene tribine stadiona čiji je pun kapacitet 47.929, ali čija je severna tribina ostala zaključana zbog kazne koju su navijači pariskog kluba zaradili prošlog marta u eliminaciji od Real Madrida.



"Hoćemo pobedu!"

Da ih dobro raspoleženje nije napustilo ni pri rezultatu 4:0 za PSŽ, navijači Crvene zvezde pokazali su početkom drugog poluvremena kada su dočekali igrače povicima: "Hoćemo pobedu".

I kada su "sveci" počeli nemilosrdno da tresu mrežu iza Milana Borjana, pesma zvezdaša nije prestala, a bilo je perioda i kada su pristalice domaćeg tima bile nadjačane.

Sredinom prvog poluvremena, pri rezultatu 2:0 za PSŽ, stadionom se zaorilo: "Ustanite Delije" i tada je jasno moglo da se vidi da UEFA sankcije nisu sprečile zvezdaše da u velikom broju doputuju u Pariz na prvo gostovanje ove sezone u najjačem evropskom takmičenju.

/GOLEADA/

Potvrda je stigla sredinom drugog dela kada je Marko Marin postigao lep pogodak, doduše pri rezultatu 5:0, zbog čega je skočilo preko 2.000 navijača najpopularnijeg srpskog kluba.

Zabrana ulaska na stadion sa crveno-belim obeležjima važiće i za drugo gostovanje ekipe trenera Vladana Milojevića, 24. oktobra u Liverpulu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC