• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić ostao uz Murinja: Igrači su krivi...

Autor mondo.rs

I posle otkaza - Nemanja Matić je ostao veran Žozeu Murinju, uz poruku da ne zna šta se promenilo protiv Kardifa.

Žoze Murinjo je dobio otkaz u Mančester junajtedu nakon poraza od Liverpula (3:1), a igrači su već na narednom meču, pod trenerskom palicom Solskjera, odigrali odličnu utakmicu i postigli čak pet golova protiv Kardifa, prvi put od odlaska Ser Aleksa Fergusona.

Mnogi su požurili da kažu da je odmah jasno da je Murinjo "bio problem", videli smo različite reakcije igrača koji nisu bili u dobrim odnosima s njim, ali neki su mu ostali verni.

Njegov "vojnik" Nemanja Matić, kod koga je igrao i u Čelsiju i u Mančesteru, stao je u odbranu "Specijalnog" nakon utakmice protiv Kardifa, uz poruku da su igrači ti koje treba kriviti za njegov otkaz, prenosi "Dejli Miror".

OLE GUNAR SOLSKJER: UČIO SAM OD SER ALEKSA, PISAO U SVESKU!

Uz ovu konstataciju, isti izvor preneo je i Matićevu izjavu:

"Rekao sam i posle meča s Liverpulom da igrači treba da preuzmu svu odgovornost, mi smo ti koji moram oda igramo bolje i da dobijamo mečeve", rekao je Matić.

"Stvarno ne znam šta se promenilo protiv Kardifa. To je pitanje na koje niko nema odgovor, ali smo sigurno da je to način na koji treba da igramo, da se borimo i da ćemo samo tako doći do rezultata koji želimo".

ALEKSIS SANČEZ SE KLADIO NA OTKAZ ŽOZEU MURINJU?

Mnogi navijači su kritikovali Murinja što je Matić igrao i kada nije bio u sjajnoj formi, a poverenje srpskom vezisti dao je i Ole Gunar Solskjer.


Prema informacijama iz Engleske, Solskjer je odlučio da razvije mnogo "prijateljskiji" odnos sa igračima s kojima je Murinjo bio distanciran, a ponovo će u rad kluba biti uključen i Aleks Ferguson, kao savetnik svom nekadašnjem igraču.

Već se u klub vratio i Majk Felan, dugogodišnji pomoćnik Fergusona, pa je jasno da je recept Junajteda za povratak iz krize povratak u neka prošla vremena.

SVI SU ČEKALI "PRLJAV VEŠ", ALI ŽOZE MURINJO ĆE ĆUTATI!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC