• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac i Borčevci za Saru: Hvala svima!

Autor mondo.ba

Košarkaški klub Borac je na trećoj utakmici finalne serije prikupio ukupno 2.540 konvertibilnih maraka pomoći za Saru Vujinović koja boluje od cerebralne paralize i epilepsije.

Utakmica između Borca i Leotara imala je humanitarni karakter, pa će prihod od ulaznica (1.340 maraka) zajedno sa novcem koji je prikupljen kroz kutije za donaciju (1.200 maraka)biti uplaćen na račun njenog oca Darka Vujinovića.

"Kao organizatori utakmice potrudili smo se da događaj privuče što veću pažnju kako bismo prikupili što više novčanih sredstava. Atmosfera u Boriku je bila sjajna. Zahvalnost na tome dugujemo svim učesnicima (muzički program, maskota Borko), koji su volonterski odradili svoj dio posla, rukovodstvu SD Borik koje uvijek nastoji da nam izađe u susret, kao i publici i navijačima koji su Borac vodili do nove pobjede", saopšteno je iz KK Borac.

Banjalučani su dalje istakli da im je bilo zadovoljstvo provesti veče sa Sarom i Darkom i skrenutni pažnju na njihov problem

"Nadamo se da će se pronaći dovoljan broj ljudi koji shvata situaciju u kojoj se nalaze i određenom donacijom doprinjeti realizaciji planiranog cilja, odnosno nabavku adekvatnog prevoznog sredstva", dodali su iz tabora crveno-plavih.

Borac večeras igra četvrti susret finala plej-ofa u Trebinju protiv Leotara sa početkom od 20:00
časova. Trenutno je 2:1 za crveno-plave u seriji i ukoliko Banjalučani slave, postaće šampioni Republike Srpske.

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dado

U želji da pomognem, pa zar nema onaj fond koji je Vlada RS osnovala za djecu, kažu da tamo ima nekoliko miliona maraka i da sva djeca sad slobodno mogu da se jave, i da nisu potrebne više humaniterne akcije za djecu. Sad ne znam je l roditelji ne znaju ili se ne obraćaju tom fondu već po inerciji raspisuju humanitarne akcije, ili je nešto drugo po srijedi??

Kopre Nedri!

@Dado to je fond iz kojeg se placaju operacije u inostranstvu. Ovoj curici je potrebno prevozno sredstvo, vozilo i to fond ne placa.

MILOŠ

VEČERAS LEOTAR U TREBINJU SLAVI I VRAĆA SERIJU U BANJA LUKU

Sarkozić

@MILOŠ ko o čemu, ti Miloše uvijek protiv Borca....možeš li malo pauzirati....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC