• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lešinari: Borac MORA igrati u "Boriku"!

Autor mondo.ba

Nezadovoljni što će se njihovi ljubimci za titulu šampiona BiH protiv Izviđača boriti u dvorani Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjaluci, navijači "crveno-plavih" oglasili su se saopštenjem.

 Lešinari: Borac MORA igrati u "Boriku" Izvor: MONDO/Miroslav Blagojević

Navijači Borca m:tel, popularni Lešinari, oglasili su se saopštenjem, zahtijevajući da se finalna serija plej-ofa za rukometnog šampiona BiH, umjesto u dvorani Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjaluci, odigra u banjalučkom "Hramu sporta", Sportskoj dvorani "Borik", koja je, kako su naglasili, "dom Rukometnog kluba Borac m:tel" i da on mora imati prioritet.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

"Rukometaši Borca plasirali su se u finale Premijer lige i za vikend u Banjaluci trebaju igrati prvu utakmicu finala. Već nekoliko puta ove sezone zbog 'zauzetosti' dvorane Borik, svoje utakmice Borac je kao domaćin morao igrati u drugim, nazovimo ih dvoranama, između ostalog i finale Kupa BiH. I ovaj put ponavlja se isti scenario. Ne želimo to da trpimo. Čast svima, ali za dvoranu 'Borik' prioritet mora biti evropski šampion. RК Borac je glavni razlog zbog kojeg je dvorana 'Borik' uopšte sagrađena prije 45 godina, a da ne govorimo da je u toj istoj dvorani, taj isti klub ostvario najveći uspijeh banjalučkog sporta u istoriji. Hoćemo RК Borac u svom domu, u Boriku!", saopštili su najvatreniji navijači preko zvanične stranice.

BORAC M:TEL U FINALU, BRILJIRAO LJUBIŠIĆ!

Podsjetimo, Borac m:tel do prvog ovosezonskog trofeja, u Kupu BiH, stigao je u "kampusu" upravo protiv Izviđača, a sada bi isti rivali, na istom mjestu 1. juna, trebalo da igraju prvi finalni meč doigravanja za državnog šampiona.

Nakon duela u Banjaluci, revanš meč biće odigran u Ljubuškom 8. juna, gdje će četiri dana kasnije biti igrana i eventualna "majstorica".

Banjalučani su u polufinalnoj seriji bili bolji od prvoplasirane ekipe iz regularnog dijela prvenstva, Gračanice, dok je Izviđač do borbe za trofej stigao preko dobojske Sloge.

MONDO: (NE)REGULARNOSTI U LJUBUŠKOM?

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ratko

U dvorani Borik se održava Balkansko karate prvenstvo za djecu. BiH je ovo međunarodno takmičenje dobila da organizuje prije nekoliko mjeseci a za domaćina je odlučeno da bude naš grad. Problem je što u ovoj zemlji i u ovom gradu niko ni sa kim ne sarađuje i niko nikoga ne konsultuje oko organizacije i prioriteta. Vremena je dovoljno bilo da se omogući našem šampionu da finale igra u Boriku a isto tako i da se međunarodni karate turnir sa učešćem više stotina takmičara sa cijelog Balkana organizuje na za to primjeren način.

Vultures

Alooo gdje moj komentar

Bravo

Za Lesinare veliko bravo. Radojicic vjerovatno Borik uzeo sebi za neke start upove i gluposti. Sjasi vise sa sporta, ionako ste nam ugasili sport.

MILOŠ

PRIORITET IMA KO PLATI

Sarkozić

@MILOŠ hvataj se Laktaša...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC