• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Najveći budžet u ISTORIJI Zvezde, Budućnost 4-5 u ABA"

"Možda će Partizan imati veći budžet nego za vrijeme Duška Vujoševića", dodao je prvi čovjek Budućnosti.

 Dragan-Bokan-Buducnost-ima-cetvrti-peti-budzet-u-ABA-Ligi-Zvezda-najveci-u-istoriji Izvor: MN PRESS

Daleko je početak nove sezone u ABA Ligi, ali timovi rade punom parom!

Najaktivniji na tržištu su za sada Crvena zvezda mts i Mornar, dok je vicešampion Budućnost prvo promijenio stručni štab i angažovao trenera Slobodana Subotića - koji polako bira pojačanja za narednu takmičarsku godinu.

"Piksi" je za sada dobio Hasana Martina i Martinsa Mejersa, otišli su Nemanja Gordić (Partizan) i Edvin Džekson (ASVEL), dok se spremaju novi ugovori za nosioce igre...

Povodom predstavljanja novog trenera, javnosti se obratio i prvi čovjek podgoričkog tima Dragan Bokan govorivši prije svega o očekivanjima u narednoj sezoni, sa naglaskom na finansije kluba i budžete pretendenata na trofej ABA Lige.

"Imamo četvrti ili peti budžet u ABA Ligi, najveći ima Crvena zvezda, iako ne bih da danas baratam ciframa - znate da će imati najveći budžet u istoriji kluba", rekao je Bokan.

"Možda će Partizan imati veći budžet nego za vrijeme Duška Vujoševića. Treći će biti Cedevita Olimpija, dvije velike kompanije su iza te priče... Što se tiče nas, mi ćemo imati otprilike isti budžet kao Mornar, već su potrošili više novca od nas".

Dragan Bokan je rekao da ne želi da obećava mnogo od naredne sezone, ali je naglasio da će klub raditi kao u sezoni kada su osvojili regionalnu ligu.


Izjavio je i da se nada povratku u Evroligu, možda baš preko Evrokupa u kom vjeruje da mogu da iznenade, ali je dodao da je za Budućnost dobra svaka sezona u kojoj se nalaze među četiri najboljeplasirane ekipe na Jadranu.

"Cilj nam je da se plasiramo u četiri najbolje i da iznenadimo u plej-of seriji. Pokušaćemo da iskoristimo naredna dva mjeseca da dovedemo najbolje igrače za novac koji možemo da priuštimo u okviru našeg budžeta", naveo je Bokan i potom se obratio treneru Subotiću.

"Mi ne želimo da nam se vrati prošlogodišnja sezona jer smo najveći propust napravili u selekciji igrača i načinu igranja. Hoćemo da igramo ratničku košarku, to je bio zahtjev i treneru...".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC