• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović tresao mreže: Didelanž šokirao Nikoziju

Autor mondo.rs

Srpski internacionalac dvostruki strelac u uzbudljivoj goleadi, ali njegov tim nije uspeo da uspešno startuje u Ligi Evrope.

 Andrija-Pavlovic-dvostruki-strelac-APOEL-Didelanz-3-3-Liga-Evrope Izvor: MN PRESS

Andrija Pavlović je bio na putu da postane heroj APOEL-a, ali ekipa iz Nikozije nije uspela da zadrži prednost koju su protiv Didelanža stekli najviše zbog srpskog internacionalca - 3:4.

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog je briljirao u početnom periodu drugog poluvremena, kada je u razmaku od četiri minuta postigao dva gola i upotpunio preokret svog tima. Ipak, ni to nije pomoglo Kipranima.

Sve je počelo u 36. minutu kada je gostujuća ekipa stigla do vođstva. Poveo je Didelanž golom Danela Sinanija i tim rezultatom se otišlo na odmor. A onda, kao iz vedra neba, golovi su počeli da se nižu na sve strane, usled čega smo dobili spektakularno poluvreme sa čak šest pogodaka.

Didelanž je preko Antoana Bernijea duplirao svoju prednost već u 51. minutu, a onda je Pavlović stupio na scenu. U 54. minutu je odlično reagovao na centaršut Žoaozinja, da bi posle penala De Vinsentija već u 58. minutu doneo 3:2 APOEL-u svojim drugim golom.

Ali slavlje Kiprana nije dugo trajalo. Nesigurna odbrana APOEL-a je u 72. minutu ponovo poklekla, a strelac je bio Dominik Štojc. Ni tu se gosti iz Luksemburga nisu zaustavili, pa je Sinani ponovo bio strelac, ovoga puta u 82. minutu, čime je viđen i drugi preokret na utakmici.

U drugom meču grupe A, Sevilja je bila sigurna na gostovanju Karabagu, pošto su slavili 3:0. Sve golove su postigli u poslednjih 30 minuta, a naš Nemanja Gudelj odigrao je svih 90 minuta u veznom redu španskog kluba.

U grupi B su viđena dva "minimalca", Dinamo je u Kijevu savladao Malme golom Vitalija Bujalskija, dok je Kopenhagen u Danskoj pogotkom Mihaela Santosa stigao do vrednih bodova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC