• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta su rekli Savo i Miloje u tunelu nakon derbija?

Autor mondo.rs

Trener Partizana zadovoljan igrom svog tima, strateg Zvezde nije bio pretjerano rječit.

 Savo-Milosevic-i-Vladan-Milojevic-poslije-Partizan-2-0-Crvena-zvezda-161.-vjeciti-derbi Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Poslije prvog trijumfa Partizana u superligaškim derbijima poslije dvije i po godine, utisci u stručnim štabovima bila su očekivano različita.

Vladan Milojević nije bio raspoložen za širu analizu poraza njegovog tima, prvog u ovogodišnjem šampionatu.

"Nemam naročit komentar. Čestitam Partizanu na pobjedi. Mislim da smo dosta dobro igrali u određenim dijelovima meča, ali opet smo pravili neke naše greške koje nam se ponavljaju, griješili smo u jednostavnim dodavanjima", kratko je Milojević prokomentarisao meč.

Njegov kolega na drugoj strani bio je zadovoljan drugim uzastopnim trijumfom u "vječitom derbiju", nakon trijumfa u finalu Kupa Srbije.

"Bilo je kao i svaki drugi derbi. Bilo je teško i psihološki napeto u prvih 20-25 minuta. Ušli smo nervozno u meč, kao i Zvezda, a bilo je i dosta prekida. Poslije smo imali malo više igre u drugom poluvremenu", objasnio je Milošević i potom se osvrnuo na svoju izjavu pred derbi.

"Pričali smo o tome da ne očekujemo Zvezdu da igra ofanzivno i ona je bila ofanzivnija nego što smo očekivali. Mislim da smo zasluženo pobijedili s obzirom na broj šansi koje smo imali. Čestitam momcima na fenomenalnoj igri tokom 90 minuta. Ritam utakmice je bio visok, oba tima su željela da igraju i mislim da i gledaoci mogu da budu zadovoljni", ističe šef stručnog štaba Partizana.

Milošević se osvrnuo i na činjenicu da su meč riješili igrači koji su ušli sa klupe - Sejduba Suma i Zoran Tošić.

"Donosili smo odluke na osnovu fizičke spreme i opterećenja koje imamo par mjeseci. Momci koji su ušli u igru su praktično starteri, ali znali smo da moraju da igraju samo oni koji su spremni 100 odsto za 90 minuta. U današnjem fudbalu tako mora i to je danas bio plan. Imali smo igrače koji su mogli na 20 minuta da uđu i promijene tok meča i to smo i uradili", zaključio je Milošević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC