• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gotovo popunjeni smještajni kapaciteti u Trebinju

Autor SRNA

Smještajni kapaciteti tokom avgusta su gotovo u potpunosti popunjeni u Trebinju, gdje su stigli uglavnom domaći turisti, korisnici vaučera Vlade RS , rekao je direktor Turističke organizacije Trebinja Marko Radić.

 Trebinje hoteli vaučeri kapaciteti smještaj Izvor: Željko Svitlica, mondo.ba

Naglasio je da je u Trebinju prisutan i veliki broj gostiju iz FBiH, kao i iz Srbije. 

"`Grad sunca` je potpuni hit. Ovaj sportsko-turistički kompleks će ove godine sigurno oboriti rekord posjećenosti", dodao je Radić.

On je naveo da, osim "Grada sunca", turisti u Trebinju rado posjećuju i Stari grad, Platane i manastir Hercegovačka Gračanica.

Radić je napomenuo da su, u saradnji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske, počeli projekat besplatnih turističkih tura "Upoznajmo Trebinje zajedno".

Možda će vas zanimati


Kampanja ima za cilj da skrene pažnju na turističke vodiče čije poslovanje je ugroženo epidemijom virusa korona, ali i da turistima koji borave u Trebinju obezbijedi besplatan obilazak znamenitosti grada sa licenciranim vodičima.

"S obzirom na to da su još na snazi mjere zabrane okupljanja više od 50 ljudi na otvorenom prostoru, to utiče na agencije iz Srbije koje ne vrše organizovane grupne posjete, pa su turisti uglavnom individualci koji su došli da iskoriste odmor sa porodicom u Trebinju. Mi smo zato došli na ideju da ih častimo obilaskom grada", pojasnio je Radić.

Radić je rekao da će ove aktivnosti trajati do polovine septembra, svakog vikenda sa različitim vodičima.

Direktor trebinjske Turističke organizacije napomenuo je da je sada počela jesenja kampanja "Probudi se u Trebinju, jer ovdje sunce jače grije", s ciljem da animira starije stanovništvo, koje uglavnom izbjegava visoku temperaturu vazduha, da u septembru posjeti Trebinje.

"Septembar je možda u Trebinju i najljepši mjesec, temperatura vazduha je oko 20 stepeni i to je vrlo ugodan period za boravak u gradu", naveo je Radić.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE