• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izdato 3.588 turističkih vaučera, najviše interesovanja za banje

Autori mondo.ba Autori Dušan Volaš

U Republici Srpskoj je prema najnovijim informacijama izdato 3.588 turističkih vaučera, potvrđeno je Mondu u Ministarstvu trgovine i turizma RS.

 Izdato 3.588 turističkih vaučera, najviše interesovanja za banje Izvor: Ministarstvo trgovine i turizma RS

"Od 15. juna, od kada su u Ministarstvo trgovine i turizma počele pristizati prijave građana za turističke vaučere, do utorka, 21. jula, ukupno je građanima izdato 3.588 vaučera", pojasnili su iz resornog ministarstva.

Građani turističke vaučere mogu iskoristiti u 78 ugostiteljskih objekata i putem 28 turističkih agencija, koliko ih se do 20. jula prijavilo za učešće u ovom projektu.

"Iz evidencije Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, vidljivo je da građani najveći broj izdatih vaučera koriste za boravak u banjskim centrima širom Republike Srpske, kao što su 'Banja Vrućica' u Tesliću, 'Banja Vilina vlas' u Višegradu, 'Banja Kulaši' u Prnjavoru, te za boravak u objektima u sklopu Nacionalnog parka 'Sutjeska' i ugostiteljskim objektima u Trebinju", tvrde iz Ministarstva trgovine i turizma RS.

Pravo prijave za dodjelu turističkog vaučera u iznosu od 100 KM ima svaki punoljetni građanin Republike Srpske koji ima mjesto prebivališta u Republici Srpskoj (uključujući i građane Brčko Distrikta koji imaju državljanstvo RS), a koji izvrši rezervaciju u ugostiteljskom objektu za smještaj u minimalnom trajanju od tri noćenja.

Pravo za vaučer građani mogu da ostvare do 10. novembra 2020. godine, a korištenje vaučera je predviđeno do 15. novembra.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE