• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trivundža: U Osijek po iznenađenje

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel u 9. kolu regionalne SEHA lige gostuju vicešampionu Hrvatske, Nexe iz Našica (subota, 19 časova), ekipom sa kojom su poravnati na tabeli.

 Trivundža: U Osijek po iznenađenje Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometni šampion Bosne i Hercegovine Borac m:tel imaće težak zadatak u 9. kolu regionalne SEHA lige. Banjalučani gostuju ekipi Neksea iz Našica, koja je u dosadašnjem dijelu sezone ostvarila po jednu pobjedu i remi, baš kao i crveno-plavi.

Prošle sezone Borac m:tel doživio je ubjedljiv poraz u Hrvatskoj (19:33), dok je u "Boriku" slavio 31:27.

Banjalučani su u prošlom kolu poraženi na domaćem terenu od Zagreba 24:30, dok su Našičani par dana kasnije protiv istog rivala odigrali odličan meč, pružili žestok otpor, ali je hrvatski šampion na kraju ipak slavio 32:29.

"Očekujemo veoma tešku utakmicu. Trenutno nismo u zavidnoj formi. Ekipa Nexe-a je u ovom trenutku kvalitetniji protivnik i uigrana ekipa, što su pokazali i protiv Zagreba u prošlom kolu. Idemo na gostovanje da pružimo svoj maksimum. Ekipa će biti kompletna, osim Duška Hercegovca, koji je već duže vrijeme povrijeđen. Ekipa iz Našica je favorit, a mi idemo da pokušamo da ih iznenadimo i ostvarimo što bolji rezultat za nas", poručio je rukometaš Borca m:tel Srđan Trivundža.

I trener Banjalučana Igor Rađenović prepušta ulogu favorite hrvatskom timu.

"Gostujemo ekipi koja je sličnog kvaliteta kao i mi, ali s obzirom da su domaćini, njima pripada uloga favorita. Da su dobra ekipa, pokazali su i protiv šampiona Hrvatske Zagreba u prošlom kolu, što pokazuje da nas očekuje težak susret. Pokušaćemo da iznenadimo domaćina, a koliko ćemo u tome uspjeti, zavisiće i od igre Nexe-a", rekao je Rađenović.

Nexe domaće mečeve igra u dvorani "Gradski vrt" u Osijeku, a meč protiv šampiona BiH na programu je u subotu od 19 časova.

PAROVI 9. KOLA SEHA LIGE

Subota:
Tatran Prešov - Radnički (18 časova)
Nexe - Borac m:tel (19)

Odigrano ranije:
Vojvodina - Vardar 21:26
Vesprem - Zagreb 27:22

1. marta 2015.
Meškov Brest - Metalurg

TABELA: Vesprem (9-0-0) 27, Vardar (7-0-2) 21, Zagreb (6-0-3) 18, Tatran Prešov (5-0-3) 15, Meškov Brest (5-0-2) 15, Metalurg (4-0-2) 12, Radnički (1-1-7) 4, Nexe (1-1-6) 4, Borac m:tel (1-1-7) 4, Vojvodina (0-3-7) 3.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC