• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pismo "BH Fanaticosima": Ja biram Vranješa!

Autor mondo.ba

Djevojka koja navija za reprezentaciju Bosne i Hercegovine uputila je pismo "BH Fanaticosima" u kojem je izabrala stranu Ognjena Vranješa u sukobu između i BHF-a i fudbalera turskog Gacijantepa.

 Navijačica BiH podržala Ognjena Vranješa Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Nakon pisma koje su "BH Fanaticosi" uputili Ognjenu Vranješu, ali i javnosti u kojem su ponovili da Banjalučanin više nije dobrodošao u reprezentaciju "zmajeva", stigla je i jedna drugačija reakcija, koju je objavio "Radio Sarajevo", a koju prenosimo u cjelosti.

"Dragi 'BH Fanaticosi',

Pročitala sam vašu obavijest nama 'običnim' navijačima BiH. Mi smo, očito, prema vašem mišljenju, manje vrijedni i za stav nas niko ne pita. Vi ste, s druge strane, nekako sebi dali za pravo da izbacujete nekoga iz reprezentacije jer vam se nije dopala nečija tetovaža. E pa ne slažem se!

Šta to vas čini važnijim od nas ostalih navijača?Možda to što većina vas živi na zapadu pa imate mogućnost da putujete na gostovanja reprezentacije dok mi jedva skuckamo novac za preskupu ulaznicu za 'Bilino polje'?

Šta to vas čini većim patriotama od nas? Možda to što se poodavno otišli živjeti negdje drugo, a u glavi ste zadržali sliku ratne, etnički podijeljene BiH koja se u međuvremenu promijenila jer je nama, vjerovali ili ne, prestalo biti važno ko se kako zove i koje je nacije,nego smo postali gladni na sva tri jezika. Mi smo u brizi šta ćemo sutra jesti, patriotizam se ne jede, a pokrali su nas i ponizili političari svih nacija kojima idete na ruku ovakvim stavovima jer dok se mi bavimo pitanjima nacije, oni nesmetano kradu.

Šta to vas čini većim ljubiteljima sporta od nas? Možda to što će zbog vašeg gaženja tuđih zastava, zviždanja tuđim himnama i paljenja baklji na stadionu, UEFA odrediti novčanu kaznu FS BiH, a vjerovatno i isprazniti tribine na jednoj ili više utakmica pa ćemo i mi i vi navijati samo ispred TV-a?



Ako stvarno hoćete pomoći reprezentaciji BiH i njenim navijačima, onda tu kaznu platite iz svog džepa. To bi bilo pošteno. I prestanite stvarati lošu atmosferu oko reprezentacije, time pomažete upravo onima koji tvrde da je ekskluzivno bošnjačka, a ne državna.

A ja, ako moram birati između vas i sportiste koji daje sve od sebe u državnom dresu, 'halalite' (oprostite) mi što ću izabrati njega", navela je navijačica "zmajeva".

Komentari 11

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

zvezda

Zvezda je ponos jugoslavije i to ona crvena. Srbi i Zvezda hm ne ide jednostavno i nemojte se prosipati više. Naprijed Borac!

sanatorijum89

zvezda ikona srpskog sporta ha ha ha produkt raspalog komunizma

milan

da vi banjalucani volite borac haha da ga volite voljeli bi i zvezdu,jeli zvezda je ikona srpskog naroda ,smeta vam zvezdin dres u bl a nesmetaju vam dresovi od ,barse ,reala,celzija,bajerna niko vas nevoli od njih a pricate protiv zvezde.u rupe se zabite i cutite pozzz

fkb1926

Banjalucani koji navijaju za beogradske blizance kupite kartu za bg u jednom smjeru... BANJA LUKA VOLI BORAC !!!

milan

@fkb1926 braco moja naravno da je borac na prvom mjestu u bosni, ali zasto da se mrzi ono sto je nase ,sto je ponos nas srba a to je zvezda treba da tako mislomo i da volimo sve sto je nase,lep pozz

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC