• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Vranješu: Izdajice, prešao si granice

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Reprezentativac BiH Ognjen Vranješ ponovo na udaru navijača, ovog puta onih iz Republike Srpske.

 Plakati za Ognjena Vranješa: Izdajice Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ognjen Vranješ ponovo je u centru pažnje i ponovo zbog istog razloga.

Dok mu navijači Bosne i Hercegovine zamjeraju zbog tetovaže Republike Srpske, navijači iz ovog entiteta zamjeraju mu zbog toga što je tu tetovažu prekrio novom.

Tako su se u Banjaluci u nedjelju pojavili plakati sa porukom za Vranješa:

"Ognjene izdajice, prešao si granice“.

Nekoliko plakata polijepljeno je po stubovima javne ravjete, kontejnerima i reklamnim panoima, uglavnom u blizini zgrade Vlade RS i Gradskog stadiona na kojem je Vranješ počeo karijeru.

Zbog tetovaže RS na podlaktici uslijedio je veliki broj kritika od strane navijača BiH, poslije čega ju je Vranješ prekrio tetovažom sata.

Uprkos tome navijačka grupa „BH Fanatikosi“ na utakmici protiv Izraela, koju je Vranješ odigrao odlično poručila mu je da je "njegov sat otkucao“, a nekoliko dana kasnije da on za njih više nije reprezentativac BiH, čak i ako i dalje bude igrao za „zmajeve“.

Na drugoj strani ni navijači iz Republike Srpske mu nisu oprostili...

Tagovi

Komentari 11

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

xxx

Ognjen igra za svoju drzavu Ognjen tetovira svoje tijelo,federacija i rs samo entiteti i nista drugo...i mislim da mu sat nije otkucao jer njegovo vrijeme tek dolazi

delije sever

svaka cast vranjesu ,lepo se pokenjo na sve sto je srpsko ja da sam na tvom mestu ja bi brate uzeo noz i osekao sam sebi taj sat. A na butini istetoviro svoju drzavu R.Srpsku,mozda bi ti nekako i oprostili,a ovako ostajes pravi sonjo,ali i ti i jesi sonjo mislis gde imas malo love da si boga uvatio za onu stvar,promeni veru netrebas nama srbima ,nek te sram bude uzmi muicu za brata. TI SI SAMO LOSA KOPIJA NASEG SEVERA

Baki

REPUBLIKA SRPSKA U SRCU!!!

Starcevica

Ogi, izdrzi, ne daj da te obeshrabre ovi kvazi navijaci i sa jedne i sa druge strane. To su ustvari pojedinci koji se krijuci u masi ispoljavaju frustraciju nezadovoljni samim sobom. Njima je sve povod za sukobe i mrznju, a nisu svjesni da mrzeci nekoga ustvari mrze sami sebe. Ali je problem za ovo drustvo sto su oni naglasniji i non-stop prave napetost i atmosferu nesnosljivosti. Prave vrijednosti, kao sto je tvoja hrabrost sto si odlucio da igras za BiH, sto si bio predstavnik Banjaluke, Republike Srspke na Mundijalu, sto si borben igrac, sto si na kraju krajeva ostvaren pojedinac u ovom drustvu, odlaze u drugi plan. Jos jednom podrska i samo naprijed, nista lose nisi uradio!

dik 2

@Starcevica Slusaj ti ,,Starcevica'' , pratim Ognenjenovu karijeru odavno i cjenio sam ga kao fudbalera ali ovo što je on učinio na kraju krajeva nema veze sa nacionalnosti ili to što igra za BIH. Sam se doveo u trenutnu situaciju takom glupošću da ni malo dijete ne bi tako postupilo.Sto se mene tiče može i za hrvatsku da igra, samo ne treba biti prvo veliki srbin a odmah potom mali Mujica. I sta bi na kraju odbaci ga federacija a i sa nama iz RS je završio je kao čovjek koj je prvenstveno ,,SEBE'' osramotio u aferi,, sat''. Jadniče djaba ti pare i svo fudbalsko znanje , pao si ispit čovječnosti. a što se mene tiče ,,MUJICE'' možes se i dalje izvinjaviti onima sto gaze zastavu Izraela i skandiraju protiv RS.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC