• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vranješ: Tetovažu Srpske sam uradio iz gluposti!

Autor mondo.ba

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ objasnio razloge i motive da istetovira granice Republike Srpske!

Tetovaža granica RS defanzivca turskog Gacijantepa podigla je veliku buru u javnosti, pa je Banjalučanin najprije prepravio satom kako bi umirio navijače "zmajeva", ali mu uprkos prepravci, "BH Fanaticosi" nisu oprostili.

Vranješ se do petka nije oglašavao u javnosti o cijelom slučaju a sad je "objasnio" motive zbog čega je napravio tetovažu koja je podigla na noge cijelu Bosnu i Hercegovinu odnosno oba njena entiteta.

"To sam uradio prije godinu i po, ali niko od igrača to nije vidio. Iskreno, mislim da nekog objašnjenja nemam. To sam istetovirao iz gluposti, a ne zato što sam to želio ili što me je neko nagovorio. Nije ni iz dosade. Najprostije rečeno, ne mogu objasniti zašto", rekao je nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca za sarajevski "Dnevni avaz".

Prema njegovim riječima, pobijedio je i gore stvari od ove sa tetovažom.

"Nemam ništa protiv naših navijača. Oni su tu da kažu šta im se sviđa, a šta ne sviđa. U ovom slučaju su pokazali nezadovoljstvo, ali to je njihova stvar. Meni je važno da su igrači, selektor i Fudbalski savez BiH stali iza mene i niko mi ništa nije prebacio zbog tetovaže. Nisam pao, dignuo sam glavu i krenuo dalje".

Priznao je ipak da mu nije bilo svejedno kad je na tribinama "Bilinog polja" u susretu sa Izraelom (3:1) vidio transparent "Ogi, tvoj sat je otkucao".

"Nije lijep osjećaj, ali ja sam profesionalac. Znam da sam tu da igram za svoju državu i to sam i učinio".

O prepravljanju tetovaže...

"želio sam da smirim situaciju. Ne zbog navijača nego zbog kolega iz svlačionice. Niko mi od njih nije ništa prigovorio, ovo je moje tijelo i radim s njim šta hoću. Ali, odlučio sam prepraviti tetovažu iz poštovanja prema igračima i timu".

Vranješ je na kraju podvukao da uvijek daje maksimum u dresu "zmajeva".

"Ja sam takav tip igrača i nije važno da li igram za ulicu, prijatelje ili reprezentaciju. Uvijek dajem sve od sebe, tako sam vaspitan. Ali, naravno da mi igranje za reprezentaciju znači. Drago mi je što sam član 'zmajeva' i sretan sam što mogu da doprinesem", zaključio je Vranješ.

Komentari 12

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan Bl

Nisi pametan nimalo brate ,ti nisi ionako srbin cim igras za to smece bih, cak si gori od politicara brate a to rijetko kome podje za rukom ali si ti izrod ,gadis se banjaluci. Fuuuuj.

Marko

Vranjes, nije sramota sto igras fudbal za reprezentaciju, ali je sramota sto se stidis tetovaze entiteta iz kojeg potices i tvoje izjave sa tim u vezi te karakterisu kao loseg i neizgradjenog covjeka..osbu bez stava!

nash

alo jesi srbin casnog roda ili nisi..NE STIDI SE TOGA MNOGI NASI PRAVI BORCI I HRISCANI PADOSE ZA TU ZEMLJU ..NEMOJ SE ZBOG PARA PRODATI ..ALO GORE SRBINE GLAVU ZIVOT JE KRATAK A PRAVOSLAVLJE JE TEZAK ISPOSNICKI PUT ..UMRE HRISTOS ZA NAS PA ZAR TI NE MOZES ZRTVOVATI BAREM MALO TOGA U NJEGOVO IME???

Zagor

Sad nisi nigdje dobrodošao.

dik 2

Da je istetovirao kukakasti krst, ne bi se ovoliko izvinjavao,Ogi zavrsio si sa nama. Za Krst casni i Slobodu zlatnu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC