• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost grmi zbog suđenja protiv Partizana: Ledej se trudio da napravi faul, samo sudije nisu vidjele! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Budućnost iz Podgorice još jednom se oglasila povodom suđenja u mečevima sa Partizanom.

 KK Budućnost Podgorica nezadovoljna suđenjem protiv Partizana Izvor: Facebook/Buducnost Voli

Budućnost još jednom grmi na sudije u ABA ligi! Nakon što se klub iz Podgorice oglasio povodom suđenja u 25. kolu ABA lige sa Partizanom, potom tražio i izuzeće komesara za suđenje ABA Srđana Dožaja, sada su izdvojili situacije sa prve utakmice polufinala ABA lige protiv Partizana. 

Taj meč su crno-bijeli dobili 78:67, a sada je Budućnost istakla da je nezadovoljna sudijskim odlukama u vezi sa defanzivom Zeka Ledeja. Izdvojene su situacije koje su sporne na meču na kome je sa 15 poena i četiri skoka Ledej bio jedan od najboljih na terenu.

"Ledej se trudio skoro 26 minuta da napravi faul, ali nažalost nije uspio. A sada malo smijeha... Dok se veliki napori Ledeja da napravi faul u 25 minuta i 36 sekundi provedenih na parketu, nisu prepoznali od strane sudijske trojke, Zek je završio utakmicu bez dosuđenog faula. Izdvojili smo pet vrlo očiglednih situacija. Sudijska komisijo ABA lige, imate li komentar?", stoji u objavi Budućnosti. Pogledajte sporne situacije: 

"Poštovana javnosti, komesar za suđenje ABA lige, Srđan Dožaj mora da ide! Košarkaški klub Budućnost Voli je, kao i u 25. kolu regularnog dijela, analizirao sudijske odluke na prvom polufinalnom meču ABA lige između Partizana i našeg kluba i uvidjeli smo niz grešaka na našu štetu. Sudijski kriterijum nije bio isti za obje ekipe, pronašli smo 20 grešaka na našu štetu, a u video zapisu smo izdvojili 13 najočiglednijih. Mogu se vidjeti nedosuđeni faulovi, pogrešno dosuđeni faulovi, kao i dvostruki aršini kada su u pitanju 'koraci', Naš klub neće dozvoliti ovakav tretman kod sudija u ABA ligi, ne želimo da u odlučujućim mečevima nisu igrači ti koji odlučuju pobjednika utakmice. Najodgovornija osoba za ovako nizak nivo suđenja je komesar za suđenje u ABA ligi - Srđan Dožaj. Zato šaljemo jasnu poruku gospodinu Dožaju: Pakuj kofere!", navedeno je u saopštenju od prije nekoliko dana. 

Naredni meč Budućnosti i Partizana igra se u hali "Morača" u Podgorici u utorak od 18 časova. Crno-bijeli će probati na tom meču da se izbore za prolazak u finale, a Budućnost da izbori majstoricu u Beogradu.

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC