BORAC: Primao 5.000 KM a nije dao nijedan gol!

Autor:

Vladimir Đilas, napadač Borca iz Banjaluke, koji je ispao iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, imao je mjesečna primanja u iznosu od 5.000 KM, ali nije uspio da se upiše u strijelce.

BORAC: Primao 5.000 KM a nije dao nijedan gol! Foto: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučani su ispali u Prvu ligu Republike Srpske i prema pisanju lista "EuroBlic" uslijediće remont u igračkom kadru.

Iako imaju ugovore do decembra Željko Đokić, Marko Rajović, Marko Prljević, Goran Vukliš, Vladimir Đilas, Armando Mance, Aleksandar Škorić, Miloš Dujković i Vladan Milosavljev najvjerovatnije će potražiti nove sredine.

S njima su postignuti dogovori o dužoj saradnji ukoliko crveno-plavi izbore opstanak, a jednogodišnje ugovore su potpisali jer profesionalci ne mogu da stave paraf na manji vremenski period.

Petorica fudbalera "Velikana iz Platonove" nemaju više obaveza prema klubu, a riječ je o Ajdinu Redžiću, kojem je istekla pozajmica iz Krupe, Fedoru Predragoviću, Uglješi Radinoviću, Srđanu Bečeliću i Toniju Joviću.

Banjalučki list navodi da je uprava Borca demantovala podatke koje je iznio sekretar odbora za sport Srpske demokratske stranke (SDS) Dejan Lolić da su plate u FK Borac iznosile 5.000 KM.

"Zbog tih izjava iz Borca su najavili tužbu protiv Lolića", piše "EuroBlic".

Ipak, kako navodi ovaj banjalučki dnevnik, jedan fudbaler Borca imao je mjesečnu platu u pomenutom iznosu.

Riječ je o Vladimiru Đilasu, koji je doveden kao pojačanje u napadu, a nije postigao nijedan gol. Osim njega, najplaćeniji je bio Milosavljev sa primanjima od 4.000 KM, dok su ostali fudbaleri imali znatno niže plate.

"Iz uprave Borca su krivicu za dovođenje pomenutih fudbalera svalili na bivšeg trenera Aleksandra Janjića", piše "EuroBlic".

Tagovi:

Ostale vijesti