• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Incel vicešampion turnira "Banjaluka 2016"

Autor mondo.ba

Vaterpolo veterani banjalučkog Incela poraženi su u finalu Drugog međunarodnog turnira "Banjaluka 2016" od Jadrana iz Herceg Novog (7:2). Treće mjesto pripalo ekipi Beograd - Partizan.

 Incel vicešampion turnira "Banjaluka 2016" Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

  Finalnim utakmicama na bazenu Velnes centra Fortuna završen je Drugi međunarodni vaterpolo turnir za veterane "Banjaluka 2016", kojim je počela 63. po redu manifestacija "Ljeto na Vrbasu".

Banjalučki Incel je i pored dobre igre i velikog zalaganja u finalu morao predati pobjednički pehar odličnoj ekipi Jadrana koja je slavila rezultatom 7:2, dok je u borbi za treće mjesto ekipa Beograd-Partizan nadmoćno je trijumfovala nad razigranom Marsonijom rezultatom 16:7.

„Dali smo maksimum kako bi nadigrali Jadran i Banjalučanima priredili radost osvajanja turnira, imali smo i najboljeg golmana turnira u svojim redovima, ali ekipa Jadran Veterana je pružila odličnu partiju i zasluženo trijumfovala“, rekli su vaterpolisti Incela.

Nakon završetka turnira dodijeljene su pehari za tri prvoplasirane ekipe i nagrade za učesnike turnira.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Marko Lučić iz Jadran Veterana a titula najboljeg golmana turnira zasluženo je pripala Mihailu Joviću iz Incela.

Izvor: MONDO

„Turnir je u potpnosti ispunio svoj cilj, gledaoci su uživali u zanimljivim utakmicama i mastorijama veterana od koji su neki zašli u sedmu deceniju. Gosti su oduševljeni organizacijom turnira i Banjalukom. Ispunili smo i zadatak promovisanja vaterpola i bavljenja sportom u srednjem dobu. Pred nama su pripreme za učešće na turnirima koji su programu kluba za 2016. godinu, tako da nam već u avgustu predstoji učešće na turniru u Guči koji predstavlja posebnu atrakciju Sabora“, dodali su banjalučki vaterpolisti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC